Matti Maasikas Brexitist: kust pärast EL-ist lahkumist põllumajandustoetused tulema hakkavad, hakati rääkima alles pärast referendumit

Matti Maasikas

Eesti suursaadik Euroopa Liidu juures Matti Maasikas nentis, et Brexiti õppetund teistele Euroopa maadele on see, et parim, mida EL-i lagunemise vältimiseks teha saab, on oma rahvale ausalt olemasolevate valikute selgitamine.
Loe edasi...

BLOGI: Euroopa Liidu asjade komisjon ja väliskomisjon arutasid Eesti seisukohti Brexiti suhtes

Euroopa Liidu asjade komisjoni istung

Euroopa Liidu asjade komisjon ja väliskomisjon arutasid täna toimunud ühisistungil, millised peaksid olema Eesti seisukohad Euroopa Ülemkogu kohtumisel Brexitit puudutavatel teemadel.
Loe edasi...

Rõivas: Euroopa Liidu positsioon lahkumiskõnelustel ei tohi olla kantud ärategemise vaimust

Täna erandkorras Ühendkuningriigi referendumi tulemust arutanud valitsus leppis kokku Eesti seisukoha, et Euroopa Liit peab lahkumisläbirääkimistel tegutsema kooskõlastatult ning need ei tohi toimuda brittidele kättemaksmise vaimus, teatas valitsus.
Loe edasi...

FOTO: Tallinnast Istanbuli teel olnud lennuk pöördus turvalisuse kaalutlustel tagasi Tallinna lennujaama

Istanbuli suundunud ja ümber Tallinnasse tagasipöördunud reisilennuk uuel katsel

Täna Tallinnast Istanbuli väljunud Turkish Airlinesi lennuk pöördus Lätis ümber ning lendas tagasi Tallinna lennujaama, sest lennukipiloot kahtlustas, et lennukis on omanikuta pagas.
Loe edasi...

Abdul Turay: Kohutav! Kohutav! Kohutav! See on Britannia häving!

Abdul Turay

Tallinna linnavolikogu saadik Abdul Turay ütles, et lahkumist toetanud britid olid idaeuroopa immigratsiooni pärast rohkem mures kui mustade või asiaatide immigratsiooni pärast. Tema enda tulevik tekitab temas teadmatust, sest seni on Suurbritannia liikmestaatus Euroopa Liidus teinud talle Eestis elamise kergeks.
Loe edasi...

Ilmateenistus andis Mandri-Eestile tormihoiatuse

Reede päeval arenevad kohati välja hoovihmapilved, võimalik on ka äike

Ilmateenistus andis 13 maakonnale esimese taseme tormihoiatuse. Praeguseks on äike juba Lätis ja liigub edasi Eesti poole.
Loe edasi...

Naine palus politseijaoskonnas viisakalt võimalust puhuda, vastuseks kõlas mõnitus ja naer

Politseireid sadamas ja Endla tänaval

Facebookis kirjutas noor naine oma jaanipäeva ebameeldivast kogemusest, kui püüdis saada politseijaoskonnas kindlustunnet kainuse kohta. Vastus oli aga ootamatu ja piinlikkust valmistav.
Loe edasi...

GRAAFIK: Kuhu küll kõik sõbrad jäid? Hundisilma jaanik kaotab iga aastaga külalisi

Hundisilma jaanituli 2016

Edgar Savisaare traditsiooniline jaanituli on talle lähedaste keskerakondlaste traditsiooniline kogunemiskoht. Sel aastal oli seal tuntud keskerakondlasi tavapärasest vähem, sest Savisaare ümbert on kaaslasi vähemaks jäänud.
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO: Messi eksis penaltiseerias ja Argentiina kaotas teist aastat järjest tiitli Tšiilile

Lionel Messi kaotusevalu

Ameerika Ühendriikides sai äsja lõpplahenduse tänavune Copa America Centenario jalgpalliturniir, kui Tšiili alistas väravateta kulgenud matši järel penaltiseerias 4:2 Argentiina.
Loe edasi...

Matti Maasikas brittide kahetsusest: kui rõõm on väga suur olnud, siis tuleb ka ahastus aeglasemalt

Matti Maasikas, London, referendum

Diplomaat loodab, et Suurbritannia rahvahääletuse tulemus on äratus­kell teistele, et Euroopa Liit vajab ümbermõtestamist.
Loe edasi...