"Olen ikka politseist lugu pidanud, aga selle aasta 24.06 Võrus sain väga negatiivse kogemuse. Läksin jaanipäeval politseijaoskonda Nöörimaal, kuna oli vaja sõitma hakata, aga varahommikuni jaanipidu koos veiniga vajas üle kontrollimist, kas võin ikka rooli minna. Lasin ukse taga kella ja palusin viisakalt võimalust puhuda, et saada kinnitust, kas võin rooli istuda. Selle peale vastati mulle: "Pole vaja juua siis!" Taustal kostus vali naer. Olin suures hämmingus ja väga piinlik oli. Tulin ära. Jäi puhumata ja sõitmata ka muidugi. Kas selline ongi politsei ennetustöö tulemus? Häbi politseile," kirjutas naine oma kogemusest.

Võru politseijaoskonna juht Madis Soekarusk vastas Delfile nii: "On äärmiselt kahetsusväärne, et politseiametnik käitus ebaväärikalt ning palume selle pärast avalikult vabandust. Suhtlesime kõnealuse politseiametnikuga, kes tunnistas ja kahetseb siiralt oma kohatut suhtlusmaneeri. Ta on juhtunust teinud üksikasjalikud järeldused ning on andnud mehe sõna, et parandab oma käitumist."

"Aeg-ajalt pöörduvad inimesed nii politseimajja kui tänaval olevate patrullpolitseinike poole sooviga oma kainuses veenduda ning kui ametniku tööülesanded seda sel hetkel võimaldavad, tullakse inimese soovile võimalusel vastu. Kindlasti soovitame soetada autojuhtidel endale alkomeeter, et hoolimata ajast ja kohast saaks ise veenduda, kas terviseseisund lubab autorooli istuda," seletas Soekarusk, miks on alkomeeter kõige kindlam ja parem abivahend peojärgses seltskonnas.