"Kõnnitee, mis oli enne inimeste endi sissetallatud ja vastikult tolmav, on saanud peale ilusad tänavakivid. Kõnnitee on valmis juba mitu nädalat, aga lambaaedikut ei ole keegi jaksanud ümbert ära tõsta ja jalakäijaid karjatatakse ikka ringiga ümber uue tee," kurtis lugeja.

"Iseäranis ebamugav on seal siksakitada jalgrattal liigeldes...Seesama ebamugavus on ka põhjus, miks seda sillutist sinna vaja oli maha panna, eksole. Oleks aeg inimeste narrimine lõpetada ja rajatud kõnnitee avalikku kasutusse suunata. Ehitajal võtaks aediku ära korjamine ehk 20 minutit, aga ometi seisab see kaadervärk seal juba nädalaid ripakil. Kui alguses tekitas sillutise teke positiivseid emotsioone, siis nüüd tekitab juba negatiivseid," on seal kandis liikleja nõutu.

Bauschmidti ehituse tehnilise direktori Marin Viilepi sõnul tore kuulda, et lugejatel on heameel selle üle, et loogilisse kohta sai ehitatud kõnnitee.

Aediku eemldamine võtab aga veel veidi aega. "Hetkel on kõnnitee veel nn ehitusobjekti territooriumil, millel ei ole kasutusluba ja ei ole ka tellijale üle antud. Selle kuu lõpuks saavad kõik bürokraatlikud protsessid aetud ja avalik ruum kodanikele "tagastatud"," ütles Viilep.