Eesti välispoliitika narratiiv on alates 1990ndatest olnud "ei iial enam üksi" ning samal kursil peame me ka jätkama selleks, et meie iseseisvus oleks kindlustatud läbi aegade. "Killustunud Euroopa, rassi- ja etniliste konfliktide loomine ning rahva lõhestamine on ohuks Eesti iseseisvusele ning teenib potentsiaalse agressori huve," sõnab noortekogu pressisekretär Andrus Punt.

"Meie maal on väärt elada ja siin on väga palju vapustavat. Palun, ärme jää kinni mõttemaailma, et meie riik on väike, seega peavad ka meie unistused, teod ja elud olema väikesed. Eestis on ruumi kõigile. Me peame olema suured ka vaimult ning aitama ka endast nõrgemaid," toonitas pressisekretär.

Rass ei määra inimese rahvust ning Teine maailmasõda näitas, mis juhtub, kui natsionalism võtab võimsust ning poliitika ainsaks ideeks ja väärtuseks saab šovinism. Selles sõjas tapeti üle 70 miljoni inimese, enamik neist tsiviilisikud. Reformierakonna noortekogu kutsub üles avatusele ja mõistlikule suhtumisele.

Reforminoorte missioon on kasvatada noorest liberaalselt, majanduslikult ja iseseisvalt mõtlev kodanik ning aidata kaasa Eesti Reformierakonna põhimõtete ja eesmärkide elluviimisele.