Kolm uudist mida teada tänastest ajalehtedest:

-1..+2°C
Täna on oodata pilves selgimistega ja olulise sajuta ilma. Puhub idakaare tuul 3-8, saartel kuni 11 m/s
Eesti Päevaleht: Jaan Ginteri sõnul on advokatuuri üldkogu eilne otsus võrreldav Keskerakonna käitumisega. Täpsemalt on asi sellest, et eile kogunes Eesti advokatuuri üldkogu, kes otsustas, et tunnistaja valeütlustele kihutanud ja selle eest riigikohtus süüdi mõistetud advokaat Alla Raudsepp võib oma tööd jätkata.

Õhtuleht: esmaspäeval Moskvas nelja-aastasel tüdrukul pea maha lõiganud lapsehoidja põhjendas ülekuulamisel oma tegu sooviga maksta kätte Vladimir Putinile, kes saatis lennukid Süüriasse moslemeid pommitama.

Äripäev: ettevõtjatel on oht sattuda alusetult maksehäirete registrisse, mis takistab või segab nende äri.

Mida teada välisuudistest:

Laupäeva hommikul tasub kindlasti vaadata Publiku saadet, mis on pühendatud Eesti Laulu finaalsaatele.
Külas on Tanja Mihhailova, Ott Leplad, Koit Toome ja Birgit Sarrap!
Reuters vahendab, et Põhja-Korea valitseja Kim Jong-un andis riigile korralduse olla valmis iga hetk tuumarelvi kasutama ning sõjaväele käsu olla „ennetava rünnaku“ režiimis seoses kasvava ohuga vaenlaste poolt.
Kim tegi selle avalduse, jälgides sõjaväeõppusi, kus kasutati ka värskelt välja arendatud rakettide stardiseadeldisi, teatas riiklik uudisteagentuur KCNA. Lõuna-Korea on KCNA teatel uute relvade tegevusulatuses.

AFP kirjutab, et Hispaania politsei teatel on konfiskeerinud umbes 20 000 sõjaväevormi, millest piisaks terve armee riietamiseks. Need olid mõeldud džihadistidele Süürias ja Iraagis. Vormiriided leiti kolmest merekonteinerist eelmisel kuul Valencia ja Alicante sadamatest, kui politsei paljastas operatsiooni humanitaarabi kattevarjus relvade smugeldamiseks džihadistidele.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!