"Pöördun teie poole, et anda teada liputajast Kristiine linnaosas. Usun, et kõiki sealseid inimesi tuleks hoiatada. A. Le Coq Arena läheduses varitseb inimesi liputaja. Täna hommikul, umbes kell 8.50 jalutasin staadioni juurest möödudes tööle. Äkitselt haaras keegi minu õlast ning tundsin, kuidas ta hõõrus ennast minu vastu. Pöörasin ehmudes ümber. Avastasin, et minu taga on meesterahvas, kes ennast rahuldab ning ta näol oli hirmuäratav irve. Tegemist oli meesterahvaga vanuses 30-40 eluaastat. Riietatud oli ta tumedasse pikka mantlisse, peas müts. Mantli all oli ta alasti.

Teadmata, kuidas mees edasi käitub, hakkasin karjuma ning karjudes edasi jooksma. Mees jäi minust maha ennast rahuldama ning seejärel kadus A. Le Coq Arena aedade varju. Seal ümbruses liigub väga palju lapsi, kellele selline intsident oleks kindlasti väga šokeeriv. Mees tikub inimestele ligi ja näpib, see ületab kõik terve mõistuse piirid," andis lugeja oma kogemusest teada. Ta lisas, et teatas juhtunust ka politseile.

Enely Estaal Lääne-Tallinna konstaablijaoskonnast ütles Delfile, et politseid on tõesti sellisest juhtumist teavitatud ja politsei tegeleb saadud info kontrollimise ning täiendava teabe kogumisega.

"Panen kõikidele südamele, et kui olete tunnistajaks säärasele juhtumile, siis andke sellest esimesel võimalusel teada politsei hädaabinumbril 112, et saaksime võimalikult kiiresti reageerida ja korrarikkuja tabada," lisas Estaal.