Beitans tunnistas üles kümme ebasündsa käitumise episoodi, vahendab Plymouth Herald.

Prokurör Gareth Wardeni sõnul nähti Beitansit Primarki kaubanduskeskuses eelmise aasta 4. oktoobril kahtlaselt käitumas. Poe turvateenistus jälgis teda valvekaamerate abil ning nähti, et tal on käes mobiiltelefon. Märgati, et Beitans kummardus korduvalt lühikesi seelikuid kandnud tüdrukute selja taga.

Kutsuti politsei ja Beitans peeti kinni. Politseinikud avastasid, et mobiiltelefoni videorakendus töötas ning telefoni edasise uurimise käigus leiti mitmeid sarnaseid videoid, mis olid tehtud mõne eelmise kuu jooksul.

Esimene kuritegu pärines eelmise aasta 30. juulist ning Wardeni sõnul esitati süüdistus kümne video kohta.

„Nendes on näha mitmeid filme tüdrukute seelikualustest, erinevatel päevadel ja mitmetes kohtades. Näha on paljaid reisi, aluspesu ja ühel juhul paljast tuharat,“ ütles Warden. „Vanus varieerub kümnest kuni noorte teismelisteni.“

Ühegi tüdruku isikut pole tuvastatud ja nad ei tea, et neid filmiti.

Advokaat Graham Kinchin ütles, et tema klient kahetseb sügavalt ja kardab väga vanglat. Samuti tervitas Beitans võimalust tehtud kahju riigile ja linnale hüvitada. Beitans kohtus psühhiaatriga ning talle korraldati ka kohtumine seksuaalterapeudiga, kes leidis, et tüdrukute seelikualuste filmimine oli seotud tõsise närvipingega, mis omakorda olid varasema suhte purunemise tagajärg.

Beitansile määrati 16-nädalane tingimisi vanglakaristus 12-kuulise katseajaga. Ta võeti 12 kuuks järelevalve alla ning talle määrati 150 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd. Viieks aastaks on tal keelatud fotovarustuse omamine ja kasutamine ja tal on keelatud lastest pilte teha.

Beitans ütles tõlgi vahendusel, et on kohtule ja politseile tänulik, et teda takistati kohutavate vigade tegemisel.