"Mul käis IRL. Magasin ja ärkasin uksekella peale. Vedasin hommikumantli peale ja avasin ülimalt sassis juustega ja unesegasena ukse. Lävel oli 3-4 inimest, kes tutvustasid end IRL-i liikmetena: kellel käes voldikud, kellel väike Eesti lipuke. Ma ei tea, mis mul arus oli, aga astusin sammukese ettepoole, võtsin kõige kaugemal olijalt lipu näppude vahelt, ütlesin "tänan väga" ja sulgesin ukse. Nagu mul neid lipukesi kodus endal vähe oleks!" räägib lugeja.

"Minu ukse taga käis Urbo Vaarmann ja tõi väga armsa kaardi jõulusoovidega. Lapsel oli palju rõõmu ka präänikutest. Sain vastuse ka oma küsimusele, mis mind kui maainimest eriti huvitas: kuidas näeb välja see tasuta ühistransport terves Eestis? Sain vastuse, mis polnud pähe õpitud ja mul isiklikult jäi positiivne mulje," tunnistab Rõngu elanik.

"Elan juba aastakümneid Nõmmel. Ühel õhtul koputas minu uksele poliitik Rainer Vakra. Ta tutvustas end väga viisakalt, suhtlesime natuke ja ta kinkis mulle meepurgi. Olen selle üle õnnelik, sest mett on alati tarvis. Tänasin ja soovisin edu. Olen siin Nõmmel teda väga tihti näinud. Ta on alati rõõmsameelne ja tore tegelane. Mõned päevad tagasi nägin teda isegi hommikul bussis šokolaadi jagamas," kirjutab nõmmekas.

"Olen kogu elu Nõmmel elanud ja endine linnaosavanem Rainer Vakra on käinud ka minu ukse taga. Mäletamist mööda andis helkuri, aga sellest olulisemaks pean tema siirast huvi ja teadlikkust – jääb mulje, et Vakra on Nõmme ja nõmmelaste probleemidega väga hästi kursis ja seisab hea selle eest, et lahendada murekohti nagu teeaugud, liikluskorraldus, kõnniteed, rohealade korrashoid ja ohtlikud puud. Lisaks on ta äärmiselt meeldiv ja avatud suhtleja ning igal olulisemal Nõmme sündmusel kohal nõmmelasi tervitamas," nendib teine.

"Eelmiste valimiste aegu käis Karel Rüütli diiselrongis ja jagas punase roosiga ümbrisega aegunud sussisoksi ning kriitpaberil klantspiltidega brošüüre. Ise kiitles sinna juurde, et tema on aus poliitik, valige teda. Ühele hommikusele bocki-mehele sittus selline laim hirmsalt hinge ja ta teatas kõva häälega üle rongi, et tema on süütu prostituut. Seepeale lahkus noorbroiler Liiva jaamas rahva heatahtliku naeru saatel," jutustab lugeja.

"Aga minu ukse taga käis Siret Kotka ja andis mulle pastaka! Ma olen nüüd nii õnnelik!" kilkab teine.

"Elan Loo alevikus. Eelmise aasta detsembrikuus käis Jüri Ratas ka minu ukse taga. Oli just see päev, kui tulid müügile korvpalli EM-i piletid. Härra Ratas pakkus teed ja soovitas Keskerakonda valida. Võtsin Ratase pildiga ravimtee vastu ja ütlesin, et ma ei saa Keskerakonda valida. Tema küsis, et miks nii. Vastasin, et kuna teie erakonnas on Edgar Savisaar. Tema vastu, et paljud mõtlevad samamoodi, aga ta loodab, et varsti võivad asjad muutuda. Veel tuli meil jutuks, et miks korvpalliliit inimesi lollitas ja pani ootama pileteid, mis pidid kell 13 internetis müüki tulema, aga ei tulnud. Tema korvpalliliidu presidendina ei osanud selle peale midagi kosta. Sellega meie kohtumine lõppeski – mina läksin korterisse, tema jätkas oma ringkäiku," meenutab Loo elanik.

Hea lugeja, anna teada, kus ja kuidas oled sina meie poliitikutega näost näkku kohtunud! Kirjuta aadressile rahvahaal@delfi.ee !