Kahtlustatava noormehe vanematekodu aknad on täna pimedad. Maantee kõrval asuva maja hoovis annab vaid koer kõvasti märku, et külalised ei ole sinna oodatud.

Kohalikud elanikud rääkisid Delfile, et kogu perekond hoidis pigem omaette ja kuidagi eriliselt nad silma ei paistnud. "Seda ma tean, et isa oli väga range ja nõudis lastelt alati hästi õppimist," rääkis Delfile üks vanem naine bussipeatuse lähedal.

Veel rääkisid kohalikud elanikud, et kahtlustatavat noormeest ei kohatud kunagi küla vahel üksinda, vaid alati oli kaasas ka isa. “Ta oli väga range, tean ka, et ema oli lastega range ja ehk seetõttu olidki lapsed väga vaiksed ja endassetõmbunud, et olid isa terrori all,” rääkis kunagine kohaliku kooli meesõpetaja.

Loodi elanike sõnul ei osatud sündmust kuidagi ette oodata. “Nad olid täiesti tavalised inimesed, ei torganud millegi erilisega silma. Kui ehk sellega, et ega nad kellegagi siit ei suhelnud,” lisas kohaliku kortermaja juures askeldanud naine.

Viljandi Paalalinna kooli tulistamises hukkus eile 56-aastane saksa keele õpetaja Ene Sarap. Tulistamises kahtlustatav 15-aastane Vahur on esialgu 48-ks tunniks kinni peetud. Noormees kasutas tulistamiseks oma isa revolvrit. Seda, kuidas relv poisi kätte sattus, ei ole veel teada.