Reisijate lähedased saavad haiglasse viidud inimeste kohta teavet Häirekeskuse käivitatud infotelefonilt 1524.

Politsei esialgsetel andmetel hukkusid liiklusõnnetuses veoautot MAN juhtinud 59-aastane Avo ja reisirongis viibinud 43-aastane Jelena.

Kaks vagunit paiskus õnnetuse tagajärjel rööbastelt välja.

Elroni esindaja sõnul menetleb juhtunut ka kindlustus. Antud juhtumi puhul on oluline, kes oli avarii põhjustaja ehk süüdlane. Elron annab kindlustusjuhtumi osas täpsemat informatsiooni homme.

Rongiliiklus oli sündmuskohal takistatud, samuti oli suletud Raasiku raudteeülesõit. Kell 19.12 avas politsei Raasiku raudteeülesõidul sõidutee liiklemiseks.

Rongiga Tallinnast Tartusse teel olnud naise sõnul istus ta ühes nendest vagunitest, kuhu rekka sisse sõitis. Rekka kabiin on tugevasti vigastatud, päästjad ei saanud esialgu kabiinis olnud inimesele juurde. Avarii juhtus kell 15.19.

Rekka sõitis naise sõnul sisse rongi kolmandasse ja neljandasse vaguniosasse. „Rongis oli paar inimest, kes said vigastada purunenud aknaklaasikildudest,“ rääkis rongis olnud naine Delfile. „Olin selles vagunis, mis pihta sai, aga istusin üks iste purunenud klaasist eespool.“

Tallinnast Tartusse teel olnud inimesed tulid rongist välja ning läksid üle põllu teele. „Oleme maanteel ja loodame, et meile saadetakse transport, millega Tartusse jõuda,“ avaldas naine lootust.

Elroni teatel juhtus traagiline avarii kell 15.19 Raasiku raudteeülesõidul, kus reisirongile sõitis ette veok.

Tegemist oli Tallinn-Tartu 290 reisiga, mis väljus Tallinnast kell 14:55. Reisi teenindas Elroni neljavaguniline diiselrong.

Rongis viibis umbes sada inimest, õnnetuses hukkus kaks isikut.

Õnnetuse tagajärjel paiskus rongist kaks vaguniosa rööbastelt välja.

Elron saatis asendusbussid Raasiku jaama, kus toimetati reisijad edasi Tartu ja Valga suunas. Asendusbussid ootasid kell 16:30 Raasiku ooteplatvormi juures oleva kaupluse parklas.