"1. detsembri õhtul äratas tähelepanu valge Audi A4, mis rammis Tartus Anne 75 maja piirdeid. Lisaks liikles masin jalakäijate kaldteel ning sõitis pooleldi trepist üles. Tõenäoliselt rikkus ta lisaks piiretele ka inimeste sõidukeid. Aita tabada korda ja vara rikkunud juht!

Täpsemaks infoks enda kohta jättis juht maha vasaku esimese suunatule korpuse. Kood seal peal on 08 441 1514 L F.

Anne 75 kortermaja piirete juures oli löök nii tugev, et mootoriõli valgus laias ulatuses maha. See aga uljast juhti ei peatanud ning sõit läbi Anne 75 autoparkla jätkus. Hiljem võttis juht suuna Ülejõe baari ette aadressil Kaunase puiestee 13b. Seal oleks masin äärepealt sisse sõitnud lähedal seisnud Citroen C3-le.

Politseid sai teavitatud nii üleeilsest rallist kui ka eile valges avastatud purustustest maja ees. Korravalvurid tulid kohale ja võtsid kaasa suure killu valge Audi A4 esitulest ning ära kukkunud esimese vasaku suunatule.

Infokildude kokkupanekul aitas autovaruosade pood Raunex. Selgus, et kahju tekitanud sõiduki väljalaskeaastaks on 1994- 2000. Ka tule asukoha masinal aitas varuosade poe müüja paika saada," kirjutas lugeja.

Politsei sõnul oli tol ööl Tartus paha peal mitut erinevat värvi Audisid

"Eile hommikul teatati Lõuna prefektuuri juhtimiskeskusele, et Tartus Anne tänaval asuva maja ees on mõlgitud piirdeid, maas õlilaigud ning maha jäänud ka arvatava kahju tekitanud sõiduki juppe. Eelmisel õhtul oli seal ringi rallinud teataja sõnul üks valge auto, mille juht arvatavasti on ka selle kahju tekitanud. Lõuna prefektuuri avariipolitseinikud kontrollisid sündmuskohta, kust avastati eeldatavasti purustused tekitanud sõiduki suunatuli ja killud esiklaasist. Juhtunu asjaolud on veel selgitamisel," kommenteeris lugu politsei pressiesindaja Kerly Peitel.

"1. detsembri keskpäeval teatati Tartu avariipolitseinikele, et Kaunase puiesteel on külge sõidetud Volkswagen Passatile. Arvatav süüdlane võis olla Audi A4 Avant juht, kuid kuna õnnetuse osapooli sündmuskohal enam ei olnud, selguvad täpsemad asjaolud ja võimalik kahju tekitaja alustatud menetluse raames. Politseinikud leidsid üles ka arvatava otsasõitja auto – tumesinise Audi A4 Avanti – ning tegid sellest fotod edasise menetluse tarbeks. Praeguseks on selgunud, et lisaks Passatile võis see auto ööl vastu 1. detsembrit otsa sõita veel ühele teisele Audile," tutvustab Peitel veel teist täpselt samal kuupäeval, samas piirkonnas, sama automargiga aset leidnud juhtumit.

Kõigil inimestel, kel on ükskõik millise kõnealuse juhtumi kohta rohkem informatsiooni, tuleks kindlasti pöörduda politsei poole või kirjutada aadressil rahvahaal@delfi.ee !