Antud saade on ülipopulaarne, suurima vaatajate arvuga ja ilmselt on suurem osa publikust noored, sest enamik osalejaid on noored ja nooremapoolsed artistid. Sel hooajal on ainsaks vanema põlvkonna esindajaks Jüri Vlassov.

Järjepidevalt jääb aga silma see, et teda ei jää pildimaterjali hulgas silma! Nii kui oma esinemise on lõpetanud mõni noorte iidol - Ott Lepland, Koit Toome, Maia Vahtramäe või Gerli Padar - on hoobilt pilt Facebookis "Su nägu kõlab tuttavalt" lehel üleval. Jüri Vlassov aga ei esine saatest saatesse. Selline mulje jääb. Sest ta võib ju esineda, aga tema esinemisest pilti üles ei ilmu. Vanameister on ainult ühispiltidel!

Selline suhtumine on lihtsalt häbematu, kui aus olla. Vlassovi ees tuleks müts maha võtta, et ta pistab noortega rinda ja annab oma parima. Kurvakstegevalt vähe punkte sai ta juba N-Euro Marek Sadami jäljendamise eest, aga et ta seekord Toto Cutugno jäljendamise eest taas nii vähe punkte sai, on lihtsalt hale. Kangesti jääb mulje, et vanameister kutsuti noorte saatesse vaid kahel põhjusel: et kuidagi ka vanema generatsiooni inimesi teleka ette saada ja et oleks ka keegi, kes kaotaks - keegi, kes saaks need kõige nirumad punktid omale. Las noored säravad!

Ma ei taha öelda, et noorte esinemine oleks vilets, seda kindlasti mitte. Ma tahan juhtida tähelepanu sellele, et suhtumine noortesse artistidesse pole samasugune kui suhtumine vanameistrisse.

Seekord oli Hanna-Liina Võsa oma suhtumiselt kahjuks alla igasugust arvestust, kui ta naerulsui tõdes, et ta ei tea Itaalia artistidest suurt midagi ja ta ei tea ka Cutugnost ega tema esinemisest midagi, nii et tal puudub materjal, mille järgi hinnata. Tal oli terve nädal, et oma teadmatus likvideerida, aga ta ei vaevunud seda tegema. Ta tuli kohale, et teatada, et ta ei tea sellest muusikust ega tema esinemisest midagi. Inetu, väga inetu. Ma ei osanud temast sellist käitumist oodata.

Miks on Vlassov jäetud tahaplaanile?