Murelik linlane kirjutas enne valimisi linnale kirja, milles küsis Kungla tänava valgustuse kohta. Kalamaja elanik oli nimelt mures, kuna nimetatud tänav oli pidevalt pime.

Linnaelanikule vastas kommunaalameti asejuht Tarmo Sulg, kelle sõnul "seoses eelarveliste vahendite piiratusega jätkub Tallinna linnas tänavavalgustuse säästurežiim". "Loodame järgmiseks aastaks saada piisavalt rahalisi vahendeid, lõpetamaks säästu rakendamise Tallinna tänavatel," seisab Sule vastuses.

Kommunaalametist kirja ja olukorra kohta aru pärides vastas Sulg Delfile, et Tallinna tänavavalgustus töötab tõepoolest eelarvepiiratusest tulenevalt säästurežiimis.

"Tallinna linnas on 1. oktoobri seisuga 54 964 valgustit, millest 7125 valgustit on pidevas väljalülitusrežiimis. Lisaks lülitatakse välja ajavahemikus 23.59 - 06.00 vähemkasutatavate territooriumite valgustus – spordirajad, kergliiklusteed, parklad, pargid, kokku 2820 valgustit," teatas Sulg Delfile.

Ameti asejuht lisas, et kindlaid säästupiirkondi ta Tallinnas välja tuua ei saa, kuna piirkondade põhiselt ei ole Tallinna linnas säästurežiime rakendatud. Samuti ei olevat Sule väitel ka piirkondi, kus valgustus lülitatakse täielikult välja.

Tallinna tänavuse aasta eelarves oli tänavavalgustuseks ette nähtud 6,8 miljonit eurot, mis jääb mullusega samale tasemele. Võrdluseks on näiteks linnal ühistranspordiks ette nähtud ligi 59 miljonit eurot ning avalikele suhetele ja Tallinna TV-le kokku viis miljonit eurot.