Nicolás Maduro, asepresident: Chávezi Venezuela ühinenud sotsialistliku partei üks kõige nähtavamaid ja püsivamaid juhte. Oli aastaid tagasi bussijuht ja ametiühinguliider. Näitas rahvusassamblee presidendina üles poliitilist osavust ning oli aastatel 2006-2012 välisminister. Seejärel nimetati asepresidendiks. Chávez nimetas Maduro enne oma viimast operatsiooni välja valitud järeltulijaks.

Diosdado Cabello, endine ohvitser, kes ühines 1992. aastal Chávezi riigipöördekatsega: Oli aastatel 2004-2008 Miranda osariigi kuberner, kuid tagasi teda ei valitud. Oli asepresident. 2012. aasta jaanuaris nimetati rahvusassamblee presidendiks, Chávezi sõnul suure toetuse tõttu partei sees.

Adán Chávez, presidendi vanem vend: Tasase käitumisega endine ülikooli füüsikaprofessor. Oli Venezuela suursaadik Kuubal, enne kui nimetati 2006. aastal presidentuuriministriks. Aastatel 2007-2008 oli haridusminister ning valiti siis koduosariigi Barinase kuberneriks.

Rafael Ramírez, naftaminister ja riikliku naftakompanii Petróleos de Venezuela SA president: Töötas insenerina. Nimetati energiaministriks 2002. aasta juulis. On mänginud mõjukat rolli naftatööstuse kontrollimisel.

Elías Jaua, endine asepresident: Endine ülikooliprofessor. Sai Chávezi presidentuuriministriks ja põllumajandusministriks.

Admiral Diego Molero, kaitseminister: Chávez ülendas ta vahetult enne viimast operatsiooni peaadmiraliks.

Kindral Henry Rangel Silva, endine kaitseminister: Ühines Chávezi 1992. aasta riigipöördekatsega. Oli Chávezi alluvuses riigi tsiviilluureagentuuri juht ja nimetati 2012. aastal kaitseministriks. USA võimud süüdistasid Rangelit Colombia mässuliste abistamises, mida Chávez eitas kui poliitiliselt motiveeritud süüdistust.

María Gabriela Chávez ja Rosa Virginia Chávez, presidendi tütred: Neljast lapsest võtsid María ja Rosa endale kõige suuremad rollid, saates lahutatud presidenti üritustel, kuigi rääkisid avalikkuse ees harva. María võttis enesele tähtsa rolli 2002. aastal, kui rääkis riigipöördekatse ajal, millega Chávez lühikeseks ajaks kukutati, Kuuba televisioonile, et isa ei ole tagasi astunud ja sõdurid hoiavad teda vahi all. Rosa abiellus teaduse ja tehnoloogia ministri Jorge Arreazaga.