Nädalavahetusele langeb tänavu rahvuspühana tähistatav iseseisvuspäev 24. veebruaril, mis on pühapäev. Samuti langeb nädalavahetusele riigipühana tähistatav võidupüha 23. juunil, mis on tänavu pühapäev, kirjutab BNS.

Tööpäevadele langevad riigipühad ja ühtlasi puhkepäevad on tänavu uusaasta teisipäeval, 1. jaanuaril, suur reede 29. märtsil, kevadpüha kolmapäeval, 1. mail, jaanipäev esmaspäeval, 24. juunil, taasiseseisvumispäev teisipäeval, 20. augustil, jõululaupäev teisipäeval, 24. detsembril, esimene jõulupüha kolmapäeval, 25. detsembril ning teine jõulupüha neljapäeval, 26. detsembril. Tavapäraselt langevad pühapäevale ülestõusmispühade ja nelipühade esimene püha, mis tänavu on vastavalt 31. märtsil ja 19. mail.

Möödunud aastal langes nädalavahetusele kolm riigipüha - uusaasta pühapäeval, 1. jaanuaril, võidupüha laupäeval, 23. juunil ning jaanipäev pühapäeval, 24. juunil.

2011. aastal langes nädalavahetusele viis riigipüha - uusaasta, kevadpüha, taasiseseisvumispäev, jõululaupäev ja esimene jõulupüha. 2010. aastal peeti nädalavahetusel kevadpüha ning esimest ja teist jõulupüha. 2009. aastal peeti laupäeval teist jõulupüha ning 2008. aastal pühapäeval iseseisvuspäeva.