"Ausalt öelda on piinlik sellist asja lugeda ja veelgi piinlikum kommenteerida. Mul on raske uskuda, et aastaid riigikogus olnud mees ise sellist jama kirjutab või siis enda nime all avaldada lubab. Soovitaks valida mingi asjalikuma PR– kontori, kes konkurentidele suunatud propagandat ka sisuliselt valdaks. Keskmine valija on oluliselt intelligentsem, kui see tekst," ütles Nestor Delfile.

Sotside pressiesindaja Kai Kalamehe sõnul kattuvad ka sotside juhtfiguuride Sven Mikseri ning Indrek Saare arvamused Nestori omaga.

Riigikogu reformierakondlasest saadik Tõnis Kõiv kirjutas täna oma blogis sotside väidetavast maksutõusu plaanist ning nende toetuse suurenemise arvatavatest põhjustest.

"Märtsikuine parteide populaarsusküsitlus näitab veel ühte asja. Sotsiaaldemokraatide toetus on tõusnud peamiselt venekeelsete valijate hulgas. Kas nende seas on ka Narvas punaste lippude all elektrikatkestusega ähvardanud energeetikuid, kes seni on koondunud peamiselt Keskerakonna selja taha, vajab selgitamist," kirjutas Kõiv.

"Kõige eelneva taustal ei tundugi suure üllatusena, et sotsid on asunud aastaid, lausa aastakümneid kehtinud Eesti kodakondsuse põhimõtete muutmist toetama (Kodakondusseaduse muudatuse arutelul Riigikogus paar nädalat tagasi). Igatahes suur tänu, Sven, et sa oma erakonna plaane vaka all ei hoia. Inimesed peavad teadma, mille poolt või vastu nad on."