Järgnevalt toome ära väikese ülevaate skandaalidest, millega Wulffi on seostatud.

Puhkus

2007. aastal veetis tollal Alam-Saksi liidumaa peaminister olnud Wulff koos filmirežissöör David Grönewoldiga puhkuse Põhjameres asuval Sylti saarel. Puhkuse eest maksis Grönewold, kes sai Alam-Saksi liidumaalt ühele oma ettevõttele laenutagatise neljale miljonile eurole. Advokaadi väitel maksis Wulff hiljem raha tagasi.

2009. aastal maksis Grönewold Wulffile kinni ka kalli hotellitoa, mida viimane tahtis. Need 400 eurot olevat Wulff hiljem tagasi maksnud. Hannoveri õiguskaitseorganid uurivad asja.

Pressiesindaja

Õiguskaitseorganid kahtlustavad, et Wulffi endine pressiesindaja Olaf Gläseker sai üritustekorraldajalt Manfred Schmidtilt tasuta puhkusi. Schmidt teenis aga liidumaa rahastatud peo korraldamisega suure summa raha.

Laen

Alam-Saksimaa parlament uurib, kas Wulff on rikkunud kingituste vastuvõtmise keeldu. 2008. aastal sai ta tuttavalt ärinaiselt Edith Geerkensilt laenu. Nende 500 000 euroga maksis Wulff oma maja eest. Endine liidupresident eitas liidumaa parlamendi ees oma sidemeid Geerkensiga.

Laenuvõtmisel ei ole tõenäoliselt mingeid kriminaalseid tagajärgi. Küll aga andis ta parlamendile valeinformatsiooni.

Et võlg Geerkensile ära maksta, võttis Wulff 2010. aasta märtsis BW-Bankist odava intressiga hüpoteeklaenu. Õiguskaitseorganid ei näe siin midagi kriminaalset.

Telefoniähvardus

2011. aasta detsembris üritas Wulff takistada artikli ilmumist ajalehes Bild, mille sisu oli tollase liidupresidendi ülalmainitud laen. Wulff ähvardas ajalehe vastu sõda alustada ja juriidilisi samme astuda, kui Bild loo avaldab.

Hiljem Wulff vabandas, kuid eitas, et on ajalehte telefoni teel ähvardanud.

Erareisid

2011. aasta detsembris avaldati nimekiri kuue erareisi kohta aastatel 2003-2010, kus Wulff oli ärimeestest sõprade tasuta reisikaaslane.

Moosivabrik

2010. aastal maksis Wulffi ööbimise kinni moosivabrik Zentis, kus ta oli paar nädalat varem aastakoosolekul kõne pidanud.