Ajakirjaniku küsimusele, kui palju on müügimaksu kaotamine linna stabiilsust mõjutanud, vastas Savisaar, et loomulikult on see stabiilsust mõjutanud. Nimelt tolle 16 miljoni euro eelarvesse laekumata jäämise pärast. Meer kinnitas samas, et kannatada said raha kaotusest kõik valdkonnad võrdselt, kuna tulu tuleb linnakassasse ühtse pakina.

Samas peab Savisaar linna Eestile ja ka tervele regioonile heaks eeskujuks, kuna reitinguagentuur Moody’s kinnitas Savisaare kinnitusel Tallinna linna krediidireitingu möödunud aastaga samale tasemele ning seda stabiilse väljavaatega. Savisaare sõnul kiitis agentuur linna tugevnenud finantspositsiooni ja hindas Tallinna kiiret kohandumisvõimet, negatiivsena toodi välja suurenenud välisriskid, mis eeskätt seotud Euroopa võlakriisiga.

Linnapea sõnas, et Tallinn teeb omalt poolt kõik, et riigi krediidireitingut ei alandataks, öeldes, et kui riigi rahanduses on probleem, siis mõjutab see ka pealinna.

Savisaar rääkis ka, et linnavolikogus on arutlusel järgmise aasta linnaeelarve projekt ning selles püütakse tagada vähemalt palkade taastamine. „Oleme suures osas suutnud palgad taastada, kuigi kaugeltki mitte igal pool,“ sõnas linnapea. Trammi- ja trollijuhtide palgatõususoovist kõneldes lisas Savisaar, et läbirääkimised käivad, kuid täpsemalt ta siiski midagi ei kommenteerinud.