„Naabermaal Soomes on tavaline, et Roheliste ja ka teiste erakondade nimekirjad on tähestikulises järjekorras,“ selgitas Tallinna valimiskampaania juht Paul Lettens.

Tema sõnul on Tallinna Roheliste valimiskampaania avalöögina toimunud juba mitmed valimiskandidaatide kogunemised, arutatud on kohalike omavalitsuste valimiskampaaniat ning mõtestatud lahti valimiste programmi.
„Valimisprogramm on Tallinna Roheliste seas tekitanud elava arutelu, kuna Tallinnas on kuhjunud nii palju probleeme, et raske on neid korraga lahendada,“ tõdes Lettens.

„Tallinnas lähevad Rohelised 8 valimisringkonnas välja oma nimekirja ja eeldatavalt 79 kandidaadiga,“ märkis Lettens ja selgitas: „Roheliste kandidaat on reeglina EER aktiivne liige, kuid erakondlik kuuluvus ei ole kohustuslik. Rohelised kutsuvad kõiki tublisid hakkajaid inimesi, kellele sobivad meie põhimõtted, kandideerima Roheliste nimekirjas. Roheliste linnapeakandidaat võib olla apoliitiline, samuti linnapea, poliitilised otsused tehakse rahva poolt valitud volikogus.“