Väljakutse Tallinna maanteel Põltsamaa vallas Mällikvere külas juhtunud liiklusõnnetusest laekus häirekeskusesse kell 10.58.

Päästjateni jõudnud info järgi puutusid kokku veoauto ja sõiduauto kokku. Selle tagajärjel sõitis haagisega veoauto läbi piirde ning sattus Põltsamaa jõge ületava uue ja vana silla vahele osaliselt jõkke.

Esialgsetel andmetel oli 61-aastase mehe juhitud raskeveok parasjagu möödasõidul tema ees liikunud sõidukitest, kui sõitis riivamisi ühele vasaku tagumise nurga pihta. Mõlemad masinad kaotasid juhitavuse ja kui sõiduauto peatus teepiirdes, siis veok põrutas sillapiirdest läbi ning peatus kabiinipidi Põltsamaa jões.

Päästjad veendusid avariijärgses turvalisuses, kiirabi kontrollis õnnetuse ajal autodes olnud kolme inimese tervist ja keegi haiglaabi ei vajanud. Katkisest piirdest ja keerulistest teeoludest teavitati transpordiametit.

Mõlema masina juhid olid kained ja neil on juhtimisõigust. Kiirabi vaatas kannatanud üle, haiglaravi nad ei vajanud. Juhid said süüs omavahel kokkuleppele ning pöörduvad edasi kindlustusse.