„Ma olen kindel, et paljud spetsialistid mõistavad selle idee absurdsust. Lihtsalt tehnoloogiliste aspektide poolest on see üsna läbikukkunud plaan, aga mis peamine, see on selle potentsiaali selge ülehindamine, mida see Ukraina relvajõududele lisab. See on veel üks üsna sügav eksiarvamus,“ lausus Peskov ajakirjanikele, vahendab Interfax.

„Me oleme korranud, et need tankid põlevad samamoodi nagu kõik ülejäänud,“ lisas Peskov.

Peskov juhtis ka tähelepanu Abramsite kõrgele hinnale, öeldes, et kõik see lasub eeskätt Euroopa maksumaksjate õlgadel ja ameeriklased tulevad kõigest puhtalt välja või pigem saavad head vaheltkasu.

Peskov ütles ka, et Kiievi esindajate avaldused võimalike löökide kohta Venemaa linnadele on kinnitus Venemaa valitud tee ja riigi sellise ohu vastu kaitsmise õigsuse kohta.

„On selge, et Kiievi režiim ei põlga ära midagi, see kinnitab veel kord valitud tee õigsust ja meie kavatsuste õigsust kaitsta ennast sellise ohu eest,“ ütles Peskov, kommenteerides Ukraina presidendikantselei juhi nõuniku Mõhhailo Podoljaki avaldusi võimalike löökide kohta Venemaa linnadele.

Jaga
Kommentaarid