Instagramis ümber jutustatud uni rääkis mobilisatsioonist. Lossevi sõnul viidi ta unes väljaõppelaagrisse, kuhu tungisid Zelenskõi juhtimisel Ukraina relvajõud, vahendab Meduza.

„Kõik seoti kinni, kavatseti maha lasta ja sel hetkel läheb minust mööda Zelenskõi ja ütleb: „Oo, ma olen sinu story’sid Instas näinud, Slava Ukrajini!“ Mina vastan talle: „Herojam Slava!“ Zelenskõi patsutab mulle rõõmsalt õlale ja ütleb: „Nii, tema laske vabaks, kõik ülejäänud maha lasta,“” kirjutas Lossev.

Lossevi sõnul oli tema jaoks ootamatu, et probleemiks ei saanud „palju karmimad asjad“, mida ta on kirjutanud.

„Kuus põhjust kriminaalasja algatamiseks sai kirja pandud. Ma ei kujuta seda ette: 40-aastane efesbešnik Zabaikalskist istus ja trükkis tõsise näoga ümber minu story’sid sellest, kuidas mulle ilmus unes Zelenskõi?! See on idiootsus. Oleks võinud vähemalt [kriminaalasjast] kõrvaldada unenäo Zelenskõist, et endale mitte häbi teha,“ ütles Lossev väljaandele Sibir.Realii.

Lossev arvab, et teda hakati jälgima juuli alguses. Kriminaalasja materjalide järgi kirjutas septembri lõpus Lossevi kohta ettekande Venemaa Föderaalse Julgeolekuteenistuse (FSB) nooremoperatiivvolinik Danilov Zabaikalskist koos postituste ümberkirjutustega. Kohus tegi otsuse 8. detsembril.

Lossev lubas postitamist sotsiaalmeedias jätkata.

„Ma olen juba leppinud potentsiaalse mõttega, et tuleb põgeneda või et ma ei jõua põgeneda ja pannakse istuma. Mulle tundub, et sõda lõpeb kohe ja see ei lõpe Venemaa kasuks. Ma olen kindel, et Ukraina võidab. Niipea, kui Ukraina võidab, lastakse kõik inimesed, kes praegu istuvad, kas vabaks või dekriminaliseeritakse kuidagi,“ ütles Lossev.

Jaga
Kommentaarid