Ajaleht Metro kirjutab, et 70-aastane Venemaa türann libastus oma Moskva residentsis. Allikate jutu kohaselt sai Putini sabakont kukkumise tagajärjel põrutada ning julgeolekutöötajad pidid ta enne arstide saabumist lähedal asuvale diivanile aitama.

Väidetavalt Putin komistas ja kukkus selili, libisedes külje peal mitu astet trepist alla. Taolist väidet jagab populaarne Vene Telegrami kanal General SVR. „Intsident leidis aset presidendi ihukaitsjate ees, kes reageerisid kiiresti ja tormasid Putinile appi,“ jutustas üks allikas. „Kolm turvameest aitasid tal diivanini jõuda ja kutsusid välja residentsis viibiva meditsiinipersonali.“

Tegemist on järjekordse väitega, mis näib viitavat, et Venemaa sõjaõhutaja kannatab mitmete tõsiste terviseprobleemide käes – Kreml aga eitab kõike, väites, et Putini tervisega probleeme pole.

Ajaleht kirjutab, et Putini lähikonda kuuluvate allikate sõnul jõudsid arstid kohale mõne minuti jooksul, ent ei saanud presidenti kohe üle vaadata. Väidetavalt oli põhjus selles, et Putin põeb „soolevähki, mille tagajärjel on tal suuri probleeme seedimisega“, – ning kukkumine põhjustas „tahtmatu“ reaktsiooni.

On oluline märkida, et väited vähi või kukkumise kohta ei ole seni leidnud ametlikku kinnitust.

Jaga
Kommentaarid