Kindralstaabi teatel püüavad venelased oma vägesid ümber grupeerida ja jõude koondada, löömaks tagasi edenevad Ukraina väed Lõmanski, Avdijivka ja Novopavlovskii suundadel.

Ukraina kaitsjad tõrjuvad samal ajal Vene vägede rünnakukatseid ja tekitavad neile kaotusi. Teadaolevalt on suuri kaotusi Luhanski oblastis tegutsevates vaenlase üksustes – kohalikud surnukuurid on täis sadu okupante.

„Ajutiselt okupeeritud aladel on üha enam tavahaiglaid, mida vaenlane kasutab eranditult Vene sõdurite raviks,“ märkis Ukraina relvajõudude kindralstaap. „Tsiviilelanikkonna jaoks muutuvad meditsiiniteenused aina vähem kättesaadavaks. Haiglad Krasnõi Lutši, Antratsõti ja Lutugõne asulates on täis haavatud okupante ning surnukuurid sissetungijate laipu.“

Kaotustest Vene poolel teatati ka Zaporižžja oblasti okupeeritud aladel.

„Melitopolis hävis nende laskemoonaladu, umbes 50 inimest sai erineva raskusastmega vigastada. Vassõlivka piirkonda rajati kaks ladu: siin sai vigastada kuni 130 sissetungijat, hävis ka seitse ühikut erinevat sõjatehnikat. Vaenlase likvideeritud isikkoosseisu arv on täpsustamisel,“ märkis Ukraina kindralstaap.