Politsei sõnul alustati täna taas otsingutega Noblessneri sadama piirkonnas veest, milleks kasutatakse sonarit ja allveerobotit.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmet Tambre kirjutas sotsiaalmeedias, et eile õhtul kella kaheksa ajal lõpetati otsingud, et jätkata täna hommikul. „[Otsinguid] lõppenuks ei loe, kuni pole leitud Simonit. Hommikul jätkati otsimist koos päästeametiga,“ kirjutas Tambre sotsiaalmeedias.

Laupäeval laekus politseile abipalve tuvastamaks 18-aastase kadunuks jäänud Simoni asukohta. Sellest hetkest saati on käinud intensiivsed otsingud, mis algselt keskendusid infokorjele, siis maastikutööle ning nüüdseks on viinud veealuste otsinguteni.

„Veealuste otsinguteni jõuti pärast seda, kui politsei oli vaadanud läbi tundide viisi turvakaamerate salvestusi, kust tuvastas ka Noblessneri sadamas kõndiva inimese, kelle riietus sarnaneb kadunuks jäänud Simoni omale. Kahetsusväärselt on videopildis näha, kuidas see inimene kukub kailt vette. Seda, kas ta võis veest välja saada ja pääseda, politseinikel videopildis tuvastada ei õnnestunud,“ sõnas eile Tambre.

Kadunud 18-aastane Simon

18-aastase Simon läks teadaolevalt sõpradega pidutsema ja pole siiani koju tagasi tulnud. Noormehe telefon on välja lülitatud.

Simon on umbes 185 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on pikad juuksed ja prillid. Seljas kandis ta kodust lahkudes halli jopet, jalas tumedaid pükse ning musti saapaid.

Kui kellelgi on infot, mis aitaks Simoni asukohta tuvastada, palutakse sellest viivitamata anda teada politseile telefonil 112.

Jaga
Kommentaarid