Pärast G7 tippkohtumist Schloss Elmaus Saksa meediale antud intervjuus viitas Johnson Putini soole kui konfliktile kaasa aitavale tegurile, vahendab Guardian.

„Kui Putin oleks naine, mida ta ilmselgelt ei ole, kui ta oleks, ei usu ma, et ta oleks ette võtnud hullumeelset sissetungi ja vägivalla machosõda nii, nagu ta on seda teinud,“ ütles Johnson. „Kui te tahate täiuslikku näidet toksilisest maskuliinsusest, siis see on see, mida ta Ukrainas teeb.“

Johnsonile sekundeeris Suurbritannia kaitseminister Ben Wallace, kes ütles täna Briti raadiojaamale LBC, et Putinil on „väikese mehe sündroom“.

„Ma arvan kindlasti, et Putini pilt iseendast ja maailmast on väikese mehe sündroom, machopilt. Harva kuuleb väljendit väikese naise sündroom. Alati kuuleb väikese mehe sündroomist ja tal on seda kuhjaga,“ ütles Wallace.

Wallace rääkis ka Venemaa välisministeeriumi ametlikust esindajast Maria Zahharovast, kelle esinemisi ta nimetas „komöödiaetteasteteks“ oma bossi Sergei Lavrovi nimel. „Tema on kindlasti naine,“ märkis Wallace.



Jaga
Kommentaarid