Veel möödunud aastal Pärnu Õlle tegevjuhina töötanud Männe teatas näljastreigist kümne lehekülje pikkuses avalikus kirjas. Oma õiguste rikkumiste loetelus kurdab Männe, et ta rääkis valimissoovist arestimaja töötajaile, kuid teda ei võetud kuulda, kirjutab Pärnu Postimees.

Arestimaja ülem Feliks Linnu ütles ajalehele, et hääletamissoovist tuleb kirjalikult teatada.

Psühholoogiliselt mõjunud Männele kõige rängemalt nädalane kambrijagamine Romeo Kaldaga. “Ei saa välistada võimalust, et inimene kannab eluaegset karistust ja tal ei ole midagi kaotada,” kirjutab Männe, avaldades ühtlasi kahtlust, kas kahtlustatava ja eluaegse vangi ühte kongi paigutamine on seadusega kooskõlas.

Kinnipidamisel teavitanud maksu- ja tolliameti töötajad Männet arestimaja “võludest”. “On ka selline võimalus, et sinna viiakse Siim, aga tagasi tuleb Siina,” kirjutab Männe.

Talle meenutatud ka, et mõne aja eest mõrvatud Pärnu arestimajas Kohtla-Järvelt pärit noormees ja pakutud talle võimalust oma süü üles tunnistada ja veel samal päeval koju saada, kuid Männe valis arestimaja.

Männe kirjeldab sedagi, kuidas maksu- ja tolliameti töötajad ei andnud tema pangakaarte tema poolt nimetatud inimesele üle. Seetõttu sattusid raskesse olukorda tema kaks alaealist last ja abikaasa.

Männe üks sõber rääkis siiski, et pangakaartidega on kõik kombes. Tal enesel polnud mahti neile kohe järele minna. Vaid üks Ukraina panga krediitkaart jäi asjaolude selgitamiseks edasi andmata, kuid ka selle saab Männe sõber kätte neljapäeval.