juust

OSTUKORVI HINNAVÕRDLUS: Säästumarket pole enam Eesti odavaim toidupood  (67)
29.mai 2015 08:35
Infoportaali 1182 järjekordne hinnavõrdlus Maxima, Selveri, Prisma, Rimi ja Säästumarketi kauplustes lisas vana ja püsivalt hinnaliidri positsioonil olnud Säästumarketi kõrvale uue esikohakonkurendi. Sedakorda tulid odavaimad hinnad Sikupilli Prismast.
Toiduhinnad Eestis ja Inglismaal
28.mai 2015 05:15
Enamik toiduaineid on Tallinnas odavamad kui Londonis. Pakendatud sealiha tükid olid Tescos eelmisel kolmapäeval poole võrra alla hinnatud.
Mees ja naine on nagu ühe mündi erinevad pooled - üks energia, kaks väljendust
27.mai 2015 08:20
Kõige suuremad konfliktid on peaaegu alati tingitud sellest, et mehed ei mõista naisi ja naised ei mõista mehi. Sugudevahelisi suhteid on juba aasatuhandeid üksteise vastu üles keeratud. Kuid seda poleks vaja, tuleb vaid mõista, millised on mehed ja millised naised.
Kuidas turgutada keha ja vaimu enne eksameid?
23.mai 2015 08:36
Pungad puudel ja põõsastel on puhkemas, esimesed lilled esitlevad oma õisi ning linnud köidavad oma kauni lauluga päevast päeva aina enam tähelepanu - jah, kevad on lõpuks ometi kätte jõudnud! Suur osa noori aga läheb, ärevus hinges, vastu sellisele kevadele ja suvele, mida ei ole varem kogetud - käes on eksamite aeg.
Kohtumised palveränduritega. Teekond Santiago de Compostelasse  (13)
22.mai 2015 23:30
Enne kui võtta end kuuks ajaks töölt vabaks, et minna 800 km pikkusele palverännakule, tasuks teha üks proovinädal. Sellegi kestel kohtab päris palju huvitavaid inimesi.
Lüpsikojas näidatakse juustutegu
22.mai 2015 12:31
„Küllap saame avatuks juba enne ja jääme avatuks ka pärast talude külastuspäeva,“ usuvad Andre Farm OÜ eestvedajad ja elukaaslased Aivar Alviste ja Erika Pääbus . Lisaks igapäevasele farmielule, kus laudas neli lüpsirobotit ja 360 eri vanuses looma, loodavad nad avatud talude päeval ka juustutegu näidata ning kuulda arvamusi, kuidas talu uudistoodang huvilistele maitseb.
Uued tehnoloogiad aitasid piimasektoril mullu eksporti hoida
20.mai 2015 12:21
„Eesti piimatööstused tootsid 2014. aastal kokku 339,2 mln euro väärtuses toodangut ja eksportisid 102,2 miljoni euro väärtuses. Eksport vähenes võrreldes eelnenud aastaga 7% ja toodang 1%. Tööstuste ekspordi suurt langust aitas ära hoida uute tootmistehnoloogiate kasutuselevõtt Järvamaal ja Võrus,“ kirjutab Maablogis kaubanduse ja alkoholi turukorralduse büroo peaspetsialist Mariann Roos.
Kerged kevadised road
14.mai 2015 05:15
Aasta kõige kaunimal ja õiterohkemal ajal on iga päev justkui pidupäev. Ka suurema põhjuseta võib katta lõunalaua uhkemalt ja pakkuda vanu häid koduseid toite nagu piduroogi.
Toiduainetetööstuse räpased saladused: mida me enese teadmata endale sisse sööme?  (85)
12.mai 2015 12:01
Kas sa tead alati, mis on toidu sees, mida sa sööd? Võib-olla sa vaatad kalorisisaldust, võib-olla ka koostisainete nimekirja, aga isegi kui sa viimast hoolega puurid, ei või sa ikkagi kindel olla, et sind petetud pole. Reader's Digest uuris põhjalikult asja ja tõi välja lausa 50 fakti, kuidas toiduainetetööstus vassib. Toome ka mõne neist välja.
Hõrke toite emadepäevaks
09.mai 2015 12:30
Üks armas tähtpäev on aasta kõige kaunimal ajal. Emadepäeval on hing tärkava looduse ilust elevil ja inimlikud tunded saavad seeläbi veelgi võimendatud. Emade ja kevade ülistuseks on möödapääsmatu kata üks ilus pidulik laud ning nautida pere lähedust.
Hõrke toite emadepäevaks
07.mai 2015 05:15
Üks armas tähtpäev on aasta kõige kaunimal ajal. Emadepäeval on hing tärkava looduse ilust elevil ja inimlikud tunded saavad seeläbi veelgi võimendatud. Emade ja kevade ülistuseks on möödapääsmatu katta ilus pidulik laud ning nautida pere lähedust.
RETSEPTID: Kõik naadile!
05.mai 2015 16:30
Kõige väärtuslikum on varakevadine, äsja mullapõuest välja trüginud ning varesejalga meenutav, veel täielikult avanemata naadileht.
Rammusad uudised: rohkem juustu, parem tervis!  (3)
29.aprill 2015 14:00
Nüüdsest võivad juustuarmastajad süütunde unustada, et nad oma päevase kaloraaži selle sõltuvuse tõttu üle lasevad. Juustus on liiga palju head, et mingite kalorite pärast põdeda.
Zave.ee ostusoovitus: kolme juustuga vorst
28.aprill 2015 13:22
Iga lapski teab, et elus on vähe selliseid naudinguid nagu praevorst, nii et aeg-ajalt oleks mõistlik vorsti osta.
Astroloogiline toitumine: mida sinu tähemärk kindlasti sööma peab?  (40)
27.aprill 2015 22:00
Enamasti toitutakse selle järgi, mis tervislik tundub või pistetakse suhu just see, mille järgi isu on. Tähetargad on aga paika pannud plaani selle kohta, millised toiduained igale tähemärgile just sobivaimad on. Vaata, kas sinu menüü langeb sellega kokku või ei!
Ainuõige retsept esmaspäevaseks kokkamiseks: toekas, juustune ja tomatine köögivilja-riisivorm  (6)
27.aprill 2015 16:00
Esmaspäevane tööpäev väsitas ära? Pole probleemi, siin on sulle üks mõnusalt juustune ja toekas ahjuvorm, millega end kosutada. Anna teada, kuidas maitses!
Piimatööstuste kasumiga on liialdatud  (4)
26.aprill 2015 15:16
Põllumajandusministeeriumi koostatud Eesti piimatööstus­sektori 2014. aasta ülevaates on vead sees – tegelikult on tööstuste kasum väiksem ja juustu toodetakse ka vähem, kui esialgu teatati.
Jazz Symphony - hea toidu ja seltskonna sümbioos
25.aprill 2015 09:26
Meie seast vaid 38 aasta vanusena lahkunud armastatud kokk ja grillmeister Rainer Härm jättis end ümbritsenud inimeste südameisse kustumatu mälestuse.
Arvutusviga tõi 20 000 tonni juustu juurde
22.aprill 2015 12:30
Põllumajandusministeeriumi koostatud Eesti piimatöötlussektori 2014. aasta ülevaates on mõned vead sees – nii on tegelikult tööstuste kasum väiksem ja juustu toodetakse ka vähem.
RETSEPTID: Toite värsketest ja suitsutatud räimedest  (2)
18.aprill 2015 12:00
Külmad salatid, soojad road ja pirukad meie rahvuskalast räimest.
AUHINNAMÄNG: Juustugurmaanidele — vasta ja võid võita!
17.aprill 2015 07:30
Kirjuta meile nami-nami.ee keskkonda , millises toidus kasutaksid sina Džiugase kõvasid või 'Mix' juuste. Viit parimat ideed premeerime DŽIUGAS® kinkekomplektidega! Auhinnad loosime välja 30.04!
Spetsialistide nõuanded: mida süüa, et hambad terved püsiksid?  (11)
15.aprill 2015 15:00
Iga inimene saab oma hammaste eest hoolt kanda õigeid suutervise harjumusi juurutades. Lisaks igapäevasele puhastamisele mängib hammaste tugevuse ja tervise tagamisel olulist rolli õige toitumine. Signali brändijuhi Marit Soha ning Eesti Hambaarstide Liidu presidendi Marek Vinki soovitused on heaks spikriks, mida hambasõbraliku menüü planeerimisel järgida.
AUHINNAMÄNG: Uudistoode DŽIUGAS®SEGU riivitud juustusegu — mängi ja võid võita!
03.aprill 2015 07:30
DŽIUGAS® juustusegud rõõmustavad kõiki koduperenaisi ja juustuarmastajaid, sest aitavad toitu valmistades aega kokku hoida. 4 riivitud juustust koosnevat peenemaitselist juustusegu — salatisse, pitsa peale, pastasse ja küpsetiste jaoks — on kõik valmistatud omapäraste juustukooslustega ning on täiuslikud tagamaks edu erinevate roogade ettevalmistamisel.
Piimakvootide ajastu on lõppenud
01.aprill 2015 08:25
Alates eilsest, 31. märtsist ei kohaldata Euroopa Liidus enam piimakvootide süsteemi.
Naeris: Juustumüügi keeld  (3)
28.märts 2015 17:22
Uuringud näitavad, et juust pole kaugeltki nii tervislik, kui seda reklaamide põhjal võiks arvata. Mõõdukas juustutarbimine (1–2 korda nädalas) ei pruugi tervisele otseselt halvasti mõjuda. Kuid igapäevane juustusöömine võib viia sõltuvuse tekkimiseni, kahjustades nii siseorganeid kui ka aju, kusjuures on teada, et ajurakud ei taastu.
15 jaburat asja, mida iga värskelt armunu teeb  (9)
27.märts 2015 23:00
Suur kevadine armumine peal? Vaata, kas need 15 totakat tegevust tulevad sulle tuttavad ette.
Sanktsioneeritud kaup on endiselt venemaalaste toidulaual  (10)
24.märts 2015 17:10
Võimalik on see seetõttu, et internetiärimehed hiilivad seadustest mööda ja nende äri läheb sanktsioonide tõttu aina tõusujoones, vahendas Äripäev vene lehte Izvestija .
Süüa on tänavu odavam kui mullu  (5)
20.märts 2015 14:37
Eesti toiduainete hindu mõjutavad maailmaturu hinnad on FAO andmetel eelmise aasta omadest märkimisväärselt madalamad.
KÜSITLUS: Kas midagi on viimasel ajal ka odavnenud?  (3)
20.märts 2015 11:38
Maaleht uurib, kas inimesed on leidnud midagi, mille hind on odavamaks läinud.