Harju maakonnas Tallinna ringtee Karla liiklussõlmes (km 8,3–8,4) on muutunud liikluskorraldus. Suuremõõtmelised veosed suunatakse viadukti raketisest mööda kõrvalolevaid rampe või ühendusteid kasutades. Kehtestatud on gabariidipiirang: kõrgus kuni 4,5 meetrit.

Lääne-Viru maakonnas Võsu–Vergi–Söeaugu maanteel (km 4,0-5,8) toimuvad teeparandustööd. Liiklusele on suletud üks sõidusuund ja kehtib kiiruspiirang.

Tartu maakonnas Tartu–Jõgeva–Aravete maanteel (km 17,7–18,1) kehtib Tabivere jaanitule-ürituse tõttu kiiruspiirang alates täna kella 20-st kuni 22. juuni kella 3.00-ni.

Lääne-Viru maakonnas Tallinna–Narva maanteel Kärmu–Kisuvere lõigul (km 80,0–89,0) toimuvad tähispostide paigaldustööd. Töötsoonis on kiiruspiirang.

Eelteade

22. juuni kella 18-st kuni 23. juuni hommiku kella 3-ni on Rapla maakonnas Juuru–Järlepa maantee (km 3,6–3,8) liiklusele ürituse „Tagasi Mahtrasse“ tõttu. Ümbersõit on korraldatud vastavalt ajutisele liikluskorraldusele.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.