Mäggi firma Powerhouse nõustas Tartu ülikooli kliinikumi seoses sellega, kuidas avalikkusele selgitada Valga ja Põlva sünnitusosakonna sulgemise vajalikkust. "Aktuaalne kaamera" küsis Mäggilt tema hinnangut sünnitusosakondade sulgemise kohta.

"Esimene oluline asi on see, et kuni kolmapäeva õhtuni ei olnud mul aimugi, et pean sellele küsimusele vastama. Aga kui tõsiselt mõtlen, siis selle töö käigus ma sain aru, et Valgas saab sünnitada rahulikult edasi, Eestis saab sünnitada ka põllu peal. 11 inimest Eestis sünnitab autos, selliseid asju juhtub kogu aeg. Valgas ja Põlvas on tingimused väga head ka pärast seda, kui valdav osa sünnitajaid hakkavad seda tegema Tartus, kus on ideaalsed tingimused olemas," kommenteeris suhtekorraldusekspert ja poeet, peatne riigihalduse minister Janek Mäggi sünnitusosakondade plaanitud sulgemist.

"Olen ise Valga kandist pärit. /.../ Ma mõistan, et on väga halb, et Eestis väikesed kohad surevad välja, et Valgas kinnisvara hind on kümme korda madalam kui Tallinnas. Ka see on suur probleem. Aga seda ei ole võimalik muuta ainult poliitiliste otsustega, sest maailm kolib ka kõik suurtesse linnadesse ja see trend pole ainult Eestis, vaid kogu maailmas," lisas ta.

Mäggi on osalenud suhtekorraldajana Siim Kallase ja Tunne Kelami presidendivalimiste kampaanias.

2017. aasta oktoobris valiti ta Maailma Kabeföderatsiooni (FMJD) presidendiks.