VABADUS

„Briti stiil“, 2017
Vabadus olla ja valida – hindamatu väärtusega. Mul on olnud õnn juba aastaid teha just seda, mis meeldib ja hinge puudutab. Minu arvates on inimene õnnelik siis, kui ta saab tegeleda südamelähedaste asjadega. Selles osas olen mina suure õnnega koos.

KAASLANE

Teaduskeskus Ahhaa
Olulisem kultuurisündmustest endist on kaaslane, kellega koos neid nautida. Minu parimaks sõbraks ja kaaslaseks on mu seitsmeaastane poeg Oliver, kellega koos teeme plaane ja kogeme kultuuriüritusi. Üheks lemmikkohaks on kindlasti Estonia teater, aga ka Eesti Tarbe­kunsti- ja Disainimuuseum ning poja lemmikuteks olevad Tervis­hoiumuuseum, Energia Avastuskeskus ja teaduskeskus Ahhaa.

MOOD

Moega olen seotud mitmel moel. Hindan kõrgelt Eesti disaini ning sain kahel hooajal kaasa lüüa kohalikke tegijaid tutvustava saate „Kapist välja“ tegemisel. Olen korraldanud ka mitu rahvusvahelist moeillustratsioonide näitust, sest minu jaoks on tegemist kunstižanriga, mis kõnetab. Samuti armastan moedokumentaale ning see 11 aastat ere­dalt põlenud leek on jätkuvalt kuum.

VÄHEM ON PAREM

Vaikus on tõeliselt nauditav. Kuna väga vaikseid hetki tuleb ette harva, siis võtan nendest võimalusel viimast. Ilmselt ka vanusega kaasneb tunne, et üha vähem tahan enda ümber asju. Ja tegelikult ka inimesi. Rahvarohkeid üritusi väldin juba pikemat aega – hiljutiseks erandiks oli suvel toimunud fantastiline XII noorte laulu- ja tantsupidu.

SAAREMAA

Saarlasena on Saaremaa alati südames. Ilma saare ja mereta ei saa.