Kavas on kohtumised Vabariigi Presidendi Kersti Kaljulaidi, Riigikogu esimehe Eiki Nestori ja peaminister Jüri Ratasega. Eesti ja Leedu president avavad 6. juunil internetiteemalise konverentsi EuroDIG 2017.

Visiidi käigus arutatakse Eesti ja Leedu suhteid ning regionaalset koostööd. Euroopa Liidu teemadest on kõne all eelseisev Eesti ELi Nõukogu eesistumine, Euroopa Liidu tuleviku temaatika, idapartnerlus, Brexit ning rändeküsimused. Samuti käsitletakse NATO ja julgeolekupoliitilisi teemasid ning energia- ja transpordiküsimusi.

Vabariigi President Kersti Kaljulaid ning härra Georgi-Rene Maksimovski annavad Leedu presidendi Dalia Grybauskaitė auks piduliku õhtusöögi.
Leedu president asetab pärja Vabadussõja võidusamba jalamile ning tutvub Tallinna vanalinnaga. Samuti külastab president Grybauskaitė Lennusadamat.

Leedu presidenti saadavad riigivisiidil välisminister Linas Linkevičius, energiaminister Žygimantas Vaičiūnas ning asekaitseminister Edvinas Kerza. Välisminister Linas Linkevičius kohtub Leedu riigivisiidi raames ka Eesti välisministri Sven Mikseriga.