"Saan aru, et aeg-ajalt viskab ATV-dega ja krossikatega segi pööratud metsaalust vaadates kopa ette, aga see pole põhjus valimatult kõikide karistamiseks.

Hea sõber, kes käib seal üsna tihti, lõhkus hiljuti kolm rehvi neljast. Seesama sõber silub motoristide jäetud jälgi, tirib metsa alla jäetud prügi linna ja ajab detektoristide jäetud auke kinni.

Naelad on muidugi kavalalt märgistatud oranžide märkidega puudel, et paigaldaja jumala eest ise otsa ei sõidaks. Varjamiseks on kasutatud oksapuru, kanarbikku ja muud kättesaadavat. Ma ei taha ette kujutada, mis juhtub jooksjaga, kes sellisele otsa astub.

Teed on kõik riigimetsas, seega ei ole tegemist vihase maaomanikuga. Tundub, et kellelegi käivad närvidele motoristid või detektoristid. Puude märgistamine on sarnane metsameeste käekirjale. Aeg-ajalt on tee ääres näha värskeid peidetud kände. Keegi käib seal vist puid varastamas, seega võib olla tegemist ka omakohut harrastava riigimetsnikuga," spekuleerib fotode autor.

"Piirkonna politseinikud kontrollivad infot ja tegelevad juhtumiga," kommenteeris fotosid politsei pressiesindaja Päivi Marjaana Tirkkonen.