Eriteenistuse andmetel külastas punajuukseline vene kaunitar regulaarselt populaarset ööklubi Boujis, kus veedavad tavaliselt oma vaba aega kuningliku perekonna nooremad liikmed. Anna Chapman tegi jõupingutusi, et nendega kohtuda, kirjutab Daily Mirror oma allikatele viidates NEWSru.com-i vahendusel.

MI5 töötajad väljendasid rahutust selle üle, et õhtuveetmise sundimatus õhkkonnas selles prestiižses klubis oli neil äärmiselt raske tagada Briti troonipärijate turvalisust. Chapmanil õnnestus sõlmida lähedane tutvus Boujis’ direktori Jake Parkinson-Smithiga, kes on Harry ja Williami sõber ja kes vallandati aasta tagasi, sest ta tabati kokaiiniga.

Vene diplomaadi tütar Anna kuulus nende naiste hulka, kes külastasid Lääne-Londonis asuvat eksklusiivset klubi printsidega tutvumise eesmärgil, ütles Daily Mirrorile Annaga lähedalt tuttav olnud allikas. Võttes arvesse klubiõhtute ohjeldamatut iseloomu, oli eriteenistustel praktiliselt võimatu välistada Chapmani tutvumist mõlema printsiga. „Igasugune võimalus, et Vene luuraja võis viibida printside Harry või Williami seltskonnas on äärmiselt rahutukstegev,” ütles eriteenistuse allikas.

2006. aasta juulis, kui Boujis’s oli toimunud kaks verist kaklust, keelas prints Charles oma poegadel mitmeks kuuks klubis käimise. Chapman pidas oma „kuninglikku jahti” edasi ööklubides Movida ja Tramp ning jaapani restoranis Nobu.