Kalev alustas kodupubliku ees eurosarja väga hästi, võites avaveerandi Kreeka meistriliiga neljanda meeskonna vastu koguni 30:12. Teisel kümnel minutil said ka külalised oma mängumasina tööle ja vähendasid poolajavileks oma kaotusnumbrid 32:43-le.

Kolmas veerandaeg kulges võrdselt ja Kalev juhtis enne otsustavat kümmet minutit 66:53. Kreeklased ei suutnud mängu pööret tuua ka viimasel veerandajal ja Kalev tegi võiduka stardi käesoleva hooaja eurosarjale.

Kalevi resultatiivsemad olid täna Gregor Arbet 21, Travis Reed 17 ja Kristjan Kangur 15 punktiga.

Kalevi peatreener Veselin Matic teatas pärast mängu, et pole kindel, kas tegemist on tema tähtsaima võiduga Kalevi juhendajana. “Ma ei ütleks, et see oli olulisim võit siiani,” sõnas Matic, meenutades samas eelmise aasta viimase sekundi võitu Ventspilsi üle. “Aga tänane võit on ka kahtlemata magus.”

“Enamus meeskondi, kes tulevad siia mängima, alahindavad Eesti meeskondi. See on kindel,” pakkus Matic ühe põhjenduse, miks Kalevil õnnestus tugev Kreeka klubi alistada.

Vastasmeeskonna juhendaja Minas Gekos soovis Kalevile võidu puhul õnne. “Teisel poolajal alustasime küll agressiivsemalt, saime vahe 7-8 punkti peale. Üritasime lõpus kolmepunktivistega mängu pööret tuua, kuid see ei õnnestunud.”

Ülejäänud alagrupivastased on Kalevil ULEBi karikasarja G-alagrupis Gran Canaria, Villeurbanne, Wroclawi Slask ja Ludwigsburg.