Rock alustas Tallinnas toimunud kuuendat finaalmängu paremini ning asus 9:4 ja 15:9 juhtima. Avaveerandi lõpp kuulus samuti tartlastele ja David Bailey lõpusekundi läbimurdest olid lõppnumbrid 27:17.

Teisel veerandajal ei suutnud kalevlased esimese nelja minutiga korvini jõuda ja Rock juhtis juba 32:17. Tanel Teini kolmepunktivise vormistas avapoolaja lõpuks Rocki edunumbriteks 45:32.

Kolmandal veerandajal tulid kalevlased mängu tagasi, kui tegid viie esimese minutiga 12:2 vahespurdi ja vähendasid kaotusnumbrid vaid 44:47-le. Veerandaja keskel pidi viienda veaga platsilt lahkuma Catalin Burlacu. Vigastada sai aga Valmo Kriisa, kes kukkus lauapalli hankimisel Tanel Teini jalale ja väänas hüppeliigest. Kolmanda veerandi lõpuks juhtis Rock 60:55.

Otsustaval veerandil jõudis Kalev 6-minutilise mängu järel vaid kahe punkti kaugusele — 61:63. Kui lõpuni jäi kolm ja pool minutit kasvatas Tarmo Kikerpilli kolmepunktivise Rocki edunumbrid 70:65-ni.

Kaks minutit enne normaalaja lõppu tabas viimasel veerandil kokku kümme punkti toonud Kikerpill teise kolmese ja Rocki edu oli 74:67. Kalevi kõik üritused mängu päästa enam vilja ei kandnud ja Rock võitis 82:72.

TÜ/Rock krooniti Eesti meistriks seeriavõiduga 4:2, võttes revanši aasta taguse 3:4 kaotuse eest. Kalev kaotas aga lõppenud hooajal Saku Suurhallis kõik viis mängu Rocki vastu.

Kalevi olukorra tegid tänases mängus raskeks ka vigastused — lisaks Kriisale ei saanud otsustaval veerandil mängida ka Kristjan Kangur. Viie veaga lahkus aga platsilt lisaks Catalin Burlacule ka Rait Keerles.

Finaalseeria väärtuslikemaks mängijaks nimetati Rocki pallur Tanel Tein, kes viskas täna 17 punkti ja jagas kaaslastele 5 resultatiivset söötu. Tarmo Kikerpill lisas tartlaste kontosse 15, Gert Kullamäe ja David Bailey mõlemad 10 punkti.

Kalevile tõi Travis Reed 20 punkti, Kendrick Johnson lisas 12, Gregor Arbet 11 ja teisel poolajal hästi mänginud Tanel Sokk 8 punkti.