Võrreldes eelmiste aastatega on sel aastal Saaremaal tehtud ka väikeseid muudatusi, tuttavaks saanud kiiruskatse Kuressaare tänavatel on tänavu asendunud õhtuse publikukatsega Oriküla paarisrajal, kus kihutatakse prožektorite valguses, teatas ralli pressijuht Margus Kiiver.

Ralli teine päev pakub aga sõitjatele ja pealtvaatajatele juba tuttavaid kiiruskatseid, traditsiooniliselt on kavas ka legendaarne Kaugatoma kiiruskatse, mis on olnud Saaremaa ralli osaks kõigil 41. korral.

Ralli lõpetamise osas on tehtud samuti muutusi, Kuressaare kultuurikeskuse saal on viimastel kordadel juba kitsaks jäänud ja nii otsustasid ralli korraldajad viia autasustamise suuremasse saali — Kuressaare spordikeskusesse.

Kui seni on autasustamine olnud kinnine üritus sõitjatele, siis sel aastal on see mõeldud laiemale publikule.

Sõitjaid on Saaremaa ralli koduleheküljel www.saaremaarally.ee juba registreerunud üle 100 ja see number täieneb pidevalt. Ralli direktori Toomas Sepa sõnul pääseb rajale kokku 150 ekipaaži ja ta ei uskunud eelmisete aastate kogemust arvesse võttes, et keegi registreerunutest võistlema ei pääse.

Põnevaks teeb ralli kindlasti ka asjaolu, et enne Saaremaa rallit pole ühegi masinklassi meister veel selge ja päris mitmes masinaklassis on seisud ülipõnevad. Võistlejate registreerimine lõppeb reedel 3.oktoobril 2008 kell 12.00.