Go Hotel Shnelli

Tegemist on värskelt renoveeritud hotelliga, mille suurimaks trumbiks on ülihea asukoht ja ligipääsetavus, aga seda väga soodsa hinna eest. Hotelli vahetus läheduses asub moodne Balti jaama turg, populaarne Telliskivi loomelinnak jääb ainult 400 meetri kaugusele ning Raekoja platsini on vaid 700 meetrit jalutada.

Peresõbralik hotell pakub kahe vaatega tube – superior-tubadest avaneb imeline vanalinna ja Snelli pargi vaade, standardtubadest näeb ajaloolist raudteed, Balti jaama turgu ning Kalamaja. Lisaks on hotellis Tallinna ühed suurimad peretoad – 15 moodsat ja mugavat kuni 50 m2 suuruse kööginurga ja vanniga apartementi. Magama mahub neisse kuni viis inimest, kusjuures kolm kuni 12-aastast last saavad koos vanematega tasuta ööbida.

Hotellis on olemas pakihoid, miniseifid, WiFi ja parkimiskohad – need kõik on külastajale tasuta. Teretulnud on ka lemmikloomad, samuti tunnevad end hotellis mugavalt allergikud ja erivajadustega inimesed.

Tubade hinnad kahele algavad Go Hotel Shnellis 40 eurost öö koos hommikusöögi ja parkimisega. Kui broneerid toa pärast südaööd, saab samal ööl majutuse ainult 35 euro eest, seda siiski üksnes vabade tubade olemasolul. Rohkem infot leiad siit.

Tallink Express Hotel

Tõenäoliselt on tegemist linna kõige mugavama ja mõistlikuma hinnaga hotelliga, asudes kõigest pisikese jalutuskäigu kaugusel Tallinna vanalinnast.

2014. aastal renoveeritud hotellis on 166 mugavat kahekohalist tuba, kus on olemas kõik vajalik nii ärireisiks kui ka puhkuseks. Perega reisijatele on kahekohalised toad koos lahtikäiva diivaniga, kus alla 12-aastased lapsed saavad koos vanematega tuba jagades tasuta ööbida. Eraldi toad on nii allergikutele kui ka erivajadustega inimestele. Kõigil hotellikülalistel avaneb suurepärane võimalus kõrvalmajas asuvat Aqua Spa veekeskust soodsalt nautida.

Einestada saab hotelli hubases restoranis Tempo, mille menüüst leiab kõike – salatitest burgerite ja imeliste magustoitudeni. Lõuna-buffet ja supivalik (iga päev neli suppi, üks neist magus) on väga populaarsed kohalike seaski. Rohkem infot leiad siit.

Center Hotel

Center Hotel on hinna ja kvaliteedi poolest parim kahetärnihotell Tallinna kesklinnas.

Taskukohane hotell on sobilik nii turisti- kui ka äriklassi reisijatele. Hotell asub ainult mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel ajaloolisest vanalinnast, pakkudes lihtsat ja mugavat majutust erinevates klassides, samuti kiiret ning professionaalset teenindust.

Hotelli esimesel korrusel asub kohvik Center Cafe, kus saab maitsvaid ja soodsaid hommiku- ning lõunasööke nautida.

Center Hotel on parim valik neile, kes hindavad lihtsust ja mugavust otse Tallinna südalinnas. Rohkem infot leiad siit.

Jaga
Kommentaarid