Detsembri lõpus tuli AEGAON välja oma esimese, kauaoodatud naiste käekellade kollektsiooniga “Tabula Rasa 38”, mis koosneb seitsme erineva tooni ja rihmavalikuga stiilipuhtast ajanäitajast.

Trikoloorset mudelit kodumaisest brändivalikust ei leia, küll aga moodustavad kollektsiooni kolm mudelit kokku kauni sinimustvalge komplekti. “Palju on meilt küsitud, kas teeme EV100 puhul eriseeria, midagi sinimustvalget, vapiga jne. Kuna valmistame ennekõike käekellasid, mitte suveniire, lahendasime olukorra ka vastavalt, luues sinise ja musta naistemudeli kõrvale ka valge,” selgitab AEGAONi turundusjuht Kristjan Rabi.

Seitsme uue naistemudeliga hoiab AEGAON jätkuvalt trendikat, ent samas ajatut klassikalist joont, pakkudes üsnagi mitmekesist valikut. “Tabula Rasa 38” seeria on loodud heas mõttes amatsoonile – enesekindlale, iseseisvale ja naiselikule naisele, kes väärtustab ennast ning oma aega. Naisele, kes ei sõltu teiste arvamusest, kandes uhkelt välja sellegi, millele enamik alles üldist heakskiitu ootab,” selgitab Rabi.

Aastal 2012 esimesena Eesti käekellade valmistamisega alustanud ettevõttel on tänaseks kliente enam kui 20 riigis üle maailma. Brändi vundamendiks peetakse tema eristuvalt jõulist ja minimalistlikku disaini ning Šveitsi käekelladega võrreldavat kvaliteeti.

Kõik AEGAONi käekellad on müügil Eesti suurimas käekellade e-poes Kaekellad.ee.

Jaga
Kommentaarid