Reformierakond läheb valimistele näiteks ideega hakata maksma pensionäridele 13. pensioni – seda küll vaid üksi elavatele pensionäridele. Pensionite üldist kasvu loodetakse aga nelja aasta jooksul keskeltläbi 200 euro ulatuses. Samuti on Reformierakonna üheks oluliseks teesiks säilitada mõne konkurendi poolt lammutada soovitavad pensionisambad. Mida on aga oodata töötavatel pensionäridel? Kuhu tõusevad lastetoetused?

Iga inimene teab, et millegi eest maksta saab vaid siis kui tööga on selleks raha teenitud. Riigi teenistuseks on maksud ning makse saab koguda vaid töötavatelt inimestelt, kes panustavad ühiskonda, teenivad raha, kulutavad seda. Tänu 6 aastat tagasi jõustunud töövõimereformile on meil töökäsi täna mitmeid tuhandeid inimesi enam. Uurime lähemalt, miks on töövõimereform edulugu?

Saate “Paremad jutud” kolmandas osas istus “tavaliseks inimeseks” kehastunud saatejuhi vastas küsimustele vastama endine Eesti Vabariigi sotsiaal- ja peaminister Taavi Rõivas. Saatejuht on ajakirjanik Martin Hanson.

Kuula vestlussaate “Paremad Jutud” kolmandat salvestust siit:

Jaga
Kommentaarid