Läbivaks teemaks on Eesti loodus ja ka Eesti lipuvärvid – sinine, must ja valge. Kollektsioon peegeldab talviseid moetrende ning on segu moodsast disainist ja looduse motiividest. „Kangastel kohtab eestimaiseid lilli kui ka talvist taevast, külluslikumad mustrid on tasakaalus põhjamaise minimalismiga. Tikandi detail viitab alati hinnas olnud rahvuslikule käsitööle,” iseloomustas kollektsiooni autor Kadri Pajur. „Kollektsioonist leiab igas eas naine endale midagi sobivat, et elegantselt Eesti Vabariigi sünnipäeva tähistada,” sõnas Denim Dream’i brändijuht Viirika Siigur.

Uurisime lauljannalt pidupäeva lähenedes, mida soovib ta Eesti rahvale:

„Soovin Eesti rahvale ühtehoidvust, keele ja kultuuri väärtustamist ning et leitaks rohkem aega, märkamaks meie ümber toimuvat. Uurige enda vanavanemate käest, kuidas nende elu kunagi oli - kui see muidugi veel võimalik on,” sõnas armastatud muusik.

Vaata lähemalt Eeva Talsi soove Eesti rahvale: https://www.youtube.com/watch?v=oX7kbPxJzJk

Rõivabrändi Denim Dream pidulik erikollektsioon EV100 on limiteeritud kogustes saabunud müüki suurtemates Denim Dream’i esinduskauplustes üle Eesti ning e-poes www.denimdream.com.

Tutvu EV100 erikollektsiooniga siin!




Jaga
Kommentaarid