Nahkori elutee läks nii, et kõigepealt oli ta 16 aastat turvamees. Peale koondamist läks ta töötukassasse, kust sai mõnda aega hüvitist. Nahkoril oli aga ka plaan edasiseks - ta tahtis õppida korstnapühkijaks.

Ta valis välja korstnapühkijate kursuse ja lootis, et töötukassa aitab tal ümberõppe raames kursuse tasu kinni maksta. Samuti soovis ta abi autojuhilubade tegemisel ja ettevõtlusõpet, et seejärel iseseisvalt korstnapühkijana tööle asuda.

Ta käis ka proovipäeval, mille järel meister andis tõendi, et Nahkor kõrgust ei karda ja klientidega suhelda oskab. Töötukassa aga koolitusi kinni maksta ei soovinud. Nahkor süüdistas täna, et ametnikud näitasid lihtsalt oma võimu ja otsisid põhjuseid talle kursuste mittevõimaldamiseks.

Nahkor läks selle peale töötukassassa vastu kohtusse. Advokaati ta ei võtnud. Ta lootis, et kui ta räägib kohtus oma jutu ära, siis kohus leiab ise seadustest vajalikud paragrahvid üles ja mõistab õigust. Läks aga nii, et kohus otsustas tema kahjuks. Nahkor esitas halduskohtusse töötukassa vastu mitu hagi ja kaebas kaotuseid ka edasi, aga kaotas kogu aeg.

Peale lõplikku kaotust Eesti kohtutes kaalus ta edasikaebust Euroopa Inimõiguste Kohtusse. Selle jaoks mõtles ta võtta advokaadi, aga leidnud pole veel kedagi. Pidevate kaotuste tõttu kaotas ta usu kohtusüsteemi.

Täna toimus erakondade ja üksikkandidaatide järjekorra kindlaksmääramiseks liisuheitmine, mille viis läbi vabariigi valimiskomisjon. Toompeal toimunud liisuheitmisele oli kohale tulnud ka Nahkor.

"Riigis on asjad käest ära. Võimulolijad ei saa aru, kelle huvides peaks tegutsema. Rahva tahet peaks rohkem kuulama," selgitas Nahkor valimistel kandideerimist.

Miks aga ei kandideeri ta mõne erakonna nimekirjas? Ta ütles, et kui tema leiab endale mõne sobiva erakonna, peab tema omakorda hakkama ennast sellele erakonnale tõestama, tuleb kohal käia, ennast näidata.

Nahkor ütles, et on natuke ekremeelne, aga pole selle erakonna juhtimisega väga rahul. Ta arvas, et on kiirustatud mõne sõnavõtu ja mõne otsuse, näiteks Maria Kaljuste erakonnast väljaviskamisega.

"Kui oled tundmatu, ei taha keegi sind kuulata," nentis Nahkor. Seetõttu otsustas ta valimised üksi läbi teha.

Viimasel ajal on ta olnud töötu, kui mõni juhuslik tööots välja arvata. Tööturul on küll pakkumisi palju, aga igat töökohta ta vastu võtta ei taha. Peale töötuks jäämist avastas ta, et ka tööl käimata on tegemist palju. Pealegi on tal Muugal maja, mida ta ehitab.