Kuna Sepp oli tänavu  Keskerakonna üldnimekirjas alles 123 kohal, jäi ta riigikogu ukse taha. Üleriigiliselt valitud kandidaatide nimekirjas on ta alles 51. asendusliige.

“Sepale said saatuslikuks tema ülbus ja vilistamine partei tahtele,” on väitnud Keskerakonna kõrgema siseeluga hästi kursis olev inimene. “Talle ei anta tänaseni andeks mullust viibimist Brasiilias ujumisliidu juhina. Sepp teadis ammu, et parteil on kavas erakorraline istung, meie elus väga tähtis foorum. Sepp aga teatas Lõuna-Ameerikast, et tema ei saa siiski päev varem kohale tulla, sest tal puudub uue pileti ostmiseks raha. Samuti on olnud pahandusi teistegi ujumisvõistlustega,” räägib ta.

“Tal on teistelgi teemadel väljaütlemisi ja käitumist, mida meie partei ei saa kuidagi heaks kiita. Meil on traditsioon, et kui mängid meeskonnamängu, ei juhtu sinuga midagi. Sepp ei teinud tiimitööd.”

Sepp ise ei oska kuidagi seletada oma asetumist erakonna valimisnimekirja lõppu. “Olen üllatunud sellest, olen suhteliselt sõnatu,” rääkis Sepp ERRile.