Siis hakkab ta millegipärast aga pintsakut seljast võtma (mine tea, et vabamalt mõjuda?)  ja loetleb samas vilunud poliitiku ja hea kõnemehena enesekindlalt:

"Nende riigikogu valimiste põhiküsimus on inimeste heaolu tõstmine, sotsiaalne turvalisus, rahvaarvu taas tõusule viimine. Eestis peavad elama kõik külad ja linnad, mitte ainult kaks peamist tõmbekeskust. Eesti vajab riiki, kus iga inimene on oluline," räägib ta. Ta vaatab video lõpus kaamerasse ja palub, et valijad tuleksid kindlasti valima ja hääletaksid kandidaadi poolt, kes pälvib nende usalduse Eesti riigi juhtimisel.

"Ma palun, et sa kaaluksid ka minu kandidatuuri. Minu number sellel valimistel on 737. Aitäh"

Delfi TV toob teieni valimiste eel rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikogu valimistel kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile on oluline; mis on neil hingel, mida nad muuta või saavutada tahavad, miks me just nende poolt peaks valima. Küsimusi ette ei antud, inimesed said rääkida just seda, mida soovisid.

"Vaba Mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!