"Minu poliitiline kreedo on olnud alati sisejulgeolek ja kõik sellega seonduv. Eesti on panustanud viimasel ajal väga palju riigikaitsesse. Oleme panustanud ka sotsiaalkaitsesse ning inimesed on hakanud end veidi turvalisemalt tundma viimase üheksa kuu jooksul. Kuid sisejulgeolek on tiba maha jäänud, " räägib Anvelt. Siis jõuab ta aga ka meie idapiiri probleemini. See vajab teistsugust lähenemist.

"Tahame suurendada konstaablite arvu, kes töötavad idapiiri lähedal, nii et nad oleksid tõelised piiri-rangerid (ranger - ingl.k vaht, korravalvur, ka pargivaht)," räägib ta.

Vaata videot ja saa plaanist lähemalt teada!

Delfi TV toob teieni valimiste eel rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikogu valimistel kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile on oluline; mis on neil hingel, mida nad muuta või saavutada tahavad, miks me just nende poolt peaks valima. Küsimusi ette ei antud, inimesed said rääkida just seda, mida soovisid.

"Vaba Mikrofni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!