Ajalehe Pealinn esikülge katab linnarahva heaolu-uuringu tulemus koos Edgar Savisaare ja Jelena Glebova pildiga. Artikli järgi on tallinlaste seas tehtud uuring, mille tulemus teatab, et eluga Tallinnas on rahul 92 protsenti linnarahvast ja rahulolematute arv on langenud alla kümnendiku. Maakohtade kohta öeldakse, et valitsuse tegematajätmiste tõttu kaovad sealt teenused ja elu läheb allamäge.

Ligi sada sportlast on alla kirjutanud ühisavaldusele, kus loetletakse linna tehtud ja tegemisel tööd sporditingimuste parandamisel. Avalduses kiidetakse näiteks Tondiraba jäähalli, korda tehtud staadione, rajatud spordikooli, ehitatud spordikeskusi ja terviseradasid, kuid segaseks jääb, kes avalduse koostas ja kellele see on sihitud.

Keskerakonnast riigikokku kandideeriv reservohvitser René Toomse kirjutab, et sõja korral on rahvas kaitseta, sest tema hinnangul pole valitsus mõelnud, kuidas kaitsta tavainimesi suurõnnetuse või sõjalise ründe korral.

Majandusteadlane Ivar Soone aga kirjutab, et kui palgad ei tõuse, lähevad ka praegu sündivad lapsed Eestist minema. Soone sõnul eksib statistikaamet, kui ütleb, et keskmine palk on 986 eurot, kuna mediaanväljamakse oli möödunud aasta kolmandas kvartalis 677 eurot.

Lehes on võetud analüüsida ka valimislubadusi. Lähtutud on Keskerakonna lubadustest ja välja toodud, mille poolest just need head ja õiged on. Suurettevõtja Ülo Pärnits on Pealinnale öelnud, et miinimpalga 1000 eurole tõstmine viiks majandust edasi. Kuigi on arvutatud, et see samm tähendaks pankrotilainet, töökohtade kadu ning hindade tõusu, siis Pärnitsa hinnangul on see jutt vaid hirmutamine.

Veel on lehes lugu sellest, kuidas linnapea Kultuurikatla avas, ja sellest, et "suure hooga" hakkab tööle Tallinna ühistupank. Lõpuks on lehes ka artikkel Rein Ruutsoo sulest, kes kirjutab, et Rahvarinne eesotsas Edgar Savisaarega kukutas nõukogudemeelsed, kes tahtsid jätkata vanaviisi "kindlalt edasi", tekitades sellega vastuolulise võrdluse Reformierakonna tänavuse loosungiga.

Kõige viimase asjana kutsutakse rahvast Harjumäe kõlakotta, kus on Edgari kohvik, tasuta kontsertidele, ajalooloenguid kuulama ja linnapeaga kohtuma. Nädala ajakavast selgub omakorda, et kuigi nädala jooksul toimub nii Kristiine, Mustamäe kui ka Haabersti päev, siis linnapea tuleb ennast näitama vaid Lasnamäe päeval.

Kurb uudis ka: 1. märtsil paneb Edgari kohvik uksed kinni, valimised on läbi.