Peamiselt venekeelse elanikkonnaga Paldiskis sai Palling 95 häält Rõivase 75 vastu. Harjumaa teistes omavalitsustes sai Palling enamasti umbes kümme korda vähem hääli kui Rõivas. Harjumaa teistes venekeelse elanikkonna ülekaaluga linnades Loksal ja Maardus oli Pallingu tulemus samuti märkamatu ja ta jäi Rõivasele tugevalt alla.

Paldiskis aga oli Pallingi tulemus nii hea, et temast rohkem said hääli vaid keskerakondlased Jüri Ratas ja Vladimir Velman. Palling ise selgitas seda juba aastast 2006 toimunud tiheda tööga.

„Mul läks hästi juba 2007. aastal, mul on seal toimiv meeskond, kellega suhtlen pidevalt. Nemad levitasid minu sõna,“ ütles Palling. Tema sõnul kohtus ta ka nende valimiste ajal korduvalt Paldiski inimestega ja nad käisid tal riigikogus külas. „See on järjepideva töö tulemus,“ selgitas Palling.

2007. aasta valimistel sai Palling tõesti Paldiskis 43 häält, jäädes siiski Andrus Ansipi järel Paldiskis teiseks. 2011. aastal kuivas ta toetus aga millegipärast kokku ja ta sai Paldiskis täpselt ühe hääle.

2011. aasta kehva valimistulemuse selgitamisega oli Pallingul raskuseid. Ta oletas, et tema suhtlus kohaliku organisatsiooniga polnud tol ajal kuigi aktiivne. Reformierakonna kohalik organisatsioon vajus seal kokku, rääkis Palling.

2011. aastal oli Paldiskis ootamatult edukas hoopis üks teine reformierakondlane, nimelt Kalev Lillo, kes sai 46 häälega Andrus Ansipi järel reformierakonna suuruselt teise häältesaagi. 2007. aastal Lillo ei kandideerinud, sel aastal sai Lillo Paldiskis viis häält.

"Kohalike inimeste toetuse pälvivad eelkõige need saadikud, kes kohapeal kontakti hoiavad ja inimestega suhtlevad," võttis Palling teema kokku.