Rahvusringhäälingu juhatuse liige Ainar Ruussaar ütles Delfile, et ERRi nõukogu on kinnitanud riigikogu valimiste kajastamise korra, milles olev punkt 1.7 sätestab muuhulgas järgmist:

"Täisnimekiri tähendab, et erakond on tähtajaks esitanud registreerimiseks 125 (ükssada kakskümmend viis) saadikukandidaadi nime ja tasunud kautsjoni kõigi esitatud kandidaatide eest vastavalt valimisseaduse §-le 30. Osaline nimekiri tähendab, et erakond on registreerimiseks esitanud 124 (ükssada kakskümmend neli) või vähem kandidaati".

Seega juhib Ruussaar tähelepanu asjaolule, et tähtajaks, mis oli 20. jaanuar, suutis Reformierakond välja panna täisnimekirja ja tasuda ka kautsjoni ning seetõttu saab erakond suurtest debattidest osa võtta. 

ERRi juhatuse liige lisas ka, et selline säte on pandud kajastamise korra sisse, kuna peale kandidaatide registreerimist võib mõni neist näiteks ära surra ja sellisel juhul jääksid suured erakonnad seetõttu mõnevõrra ebaõiglaselt debatist eemale. "Reformierakond seega saab suurtes debattides osaleda," kinnitas Ruussaar.

ETV programmis on kuus valimissaadet „Valimisstuudio“. Esimeses, kolmandas ja viiendas saates osalevad täisnimekirjadega erakondade esindajad ning teises ja neljandas saates osalevad osaliste nimekirjadega erakondade esinejad.

Paide abilinnapea Janno Lehemets (Reformierakond) loobus täna riigikokku kandideerimast, kuna ei soovi, temaga seotud ettevõtte kriminaalmentlusega seoses, heita halba valgust Reformierakonnale.

Janno Lehemetsa peamine taandumise põhjus oli Äripäevas ilmunud artikkel, kus kirjeldatakse Paide abilinnapea äritegevust. Lehemets taandab oma kandidatuuri, kuna ei soovi, et tema ettevõtja minevik heidaks varju Reformierakonnale, vahendab ERR.