Delfi TV otsesaade "Delfiga tulemusteni" alustab pühapäeval kell 19.30. Saadet juhivad Delfi ja Eesti Päevalehe reporterid Madis Vaikmaa ja Tuuli Jõesaar, kes jälgivad ja kommenteerivad sündmusi vähemalt südaööni koos külla kutsutud ekspertide, ajakirjanike ja poliitikutega.

Lisaks otsesaatele kajastab Delfi suurte jõududega valimisi nii uudistes, otseblogis, pildis kui ka videos läbi päeva kuni öötundideni välja. Delfi valimiste keskkonnas valimised.delfi.ee jõuavad reaalajas lugejateni tulemused kõikidest valdadest üle Eesti.

Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju sõnul on riigikogu valimised üks kõige enam Eesti tulevikku mõjutavaid sündmusi ning Eesti suurima portaali töötajad on selleks valmistunud äärmise põhjalikkusega. "Nii suured sündmused on Delfi tegijatele kauaoodatud väljakutsed. Olen kindel, et Delfi ja Eesti Päevalehe tippajakirjanike vedamisel suudame pakkuda igale huvilisele väärt seltsi teel värskete valimistulemusteni, olgu otsepildis või uudistes, veebis või mobiilis," sõnas ta.

Delfi TV valimiste teemalise otsesaatega algab ka esmaspäeva hommik - saates "Hommik tulemustega" võetakse Madis Vaikmaa ja Tuuli Jõesaare juhtimisel kokku tulemused, analüüsitakse ja kommenteeritakse neid koos külalistega ja intervjueeritakse erakondade esindajaid. Saade algab esmaspäeval kell 9.