Valimiskomisjon otsustas kaks Sesterile antud häält kehtetuks tunnistada. Täpselt nii suurt muudatust oligi vaja, et riigikokku pääseks Ladõnskaja. Kui Sesterile oleks kahest äravõetud häälest üks alles jäänud, oleks riigikokku pääsenud tema.

Ühest häälest jäi Sven Sester ilma, kuna sedelil puudus teine pitsat, ning teine hääl läks seetõttu, et valimiskomisjoni hinnangul võis sedelile kirjutatud number olla parandatud ning sedel seetõttu kehtetu. Ülekirjutatud numbritega sedelit uuriti põhjalikult, vaata galeriist!

IRLi kuuluv Viktoria Ladõnskaja sai riigikogu valimistel esialgse lugemise tulemusel 1395 valija toetuse ja pääses riigikokku. Hääletussedelite ülelugemisel ilmnesid aga kehtetud sedelid, mis algselt olid arvesse võetud, ning Ladõnskaja häältesaagiks jäi 1393.

Tema asemel pääses 1394 häälega parlamenti Sven Sester. Ladõnskaja otsustas valimiskomisjonile kaebuse esitada ning vabariigi valimiskomisjon andis Tallinna valimiskomisjonile suunise hääled uuesti üle lugeda.

Täna loetigi kahe ja poole tunni jooksul hääled üle ja kuigi Ladõnskaja häälte arv ei muutunud, siis Sester kaotas komisjoni otsuse järgi kaks häält ja ühtlasi koha riigikogus.